Αθήνα

°C

Τετάρτη

20

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef: Οι δύο άντρες που θα κονταροχτυπηθούν για το έπαθλο (vid)
LIFESTYLE

MasterChef: Οι δύο άντρες που θα κονταροχτυπηθούν για το έπαθλο (vid)

Εκτός MasterChef έμεινε ο Αργύρης Αγλαμίσης Ο Χρήστος Γλωσσίδης, ο Αργύρης Αγλαμίσης και ο Τιμολέων Διαμαντής έδωσαν τη μάχη τους για να κερδίσουν μια θέση στον μεγάλο τελικό του MasterChef. Το πιάτο του διάσημου σεφ, Τάσου Μαντή, αποδείχθηκε το πολυπλοκότερο και δυσκολότερο του διαγωνισμού με πάρα πολλές παρασκευές να απαιτούνται για την τελική σύνθεση του. Οι […]

Εκτός MasterChef έμεινε ο Αργύρης Αγλαμίσης

Ο Χρήστος Γλωσσίδης, ο Αργύρης Αγλαμίσης και ο Τιμολέων Διαμαντής έδωσαν τη μάχη τους για να κερδίσουν μια θέση στον μεγάλο τελικό του MasterChef.

Το πιάτο του διάσημου σεφ, Τάσου Μαντή, αποδείχθηκε το πολυπλοκότερο και δυσκολότερο του διαγωνισμού με πάρα πολλές παρασκευές να απαιτούνται για την τελική σύνθεση του.

Οι κριτές αφιέρωσαν χρόνο τόσο για να εξηγήσουν στους τρεις διαγωνιζόμενους τα λάθη τους, αλλά και να κάνουν μια μικρή αναδρομή στην πορεία τους στο MasterChef, αλλά και τα στοιχεία τους που ξεχώρισαν σε αυτή.

Power of Love: Νέοι παίκτες, νέα δράματα

Στην συνέχεια ανακοίνωσαν ως πρώτο φιναλίστ τον Τιμολέοντα Διαμαντή και στην συνέχεια τον Χρήστο Γλωσσίδη, αποχαιρετώντας τον Αργύρη Αγλαμίση που αποχώρησε τελικά στον ημιτελικό του διαγωνισμού μαγειρικής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις