Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Με το… γκάζι πατημένο οι Ερυθρόλευκοι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Με το… γκάζι πατημένο οι Ερυθρόλευκοι

Με ευκολία επικράτησε με 4-0 του Παναιτωλικού, στο τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι  Ο Ολυμπιακός ξέσπασε επιθετικά και κέρδισε με 4-0 τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη για την 29η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 6ο λεπτό, όταν ο Μοράρ κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας αλλά το […]

Με ευκολία επικράτησε με 4-0 του Παναιτωλικού, στο τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι 

Ο Ολυμπιακός ξέσπασε επιθετικά και κέρδισε με 4-0 τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη για την 29η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 6ο λεπτό, όταν ο Μοράρ κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας αλλά το πλασέ του έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Προτό.

«Σάρωσε» στη Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ!

Από εκείνο το σημείο ο αγώνας μετατράπηκε σε έναν επιθετικό μονόλογο των γηπεδούχων, που με τον Μιραλάς να «σερβίρει» και τους Ρομαό (25΄), Φορτούνη (33΄) να εκτελούν έφτασε στο 2-0, με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να φτάνει τα 50 γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Από εκεί και ύστερα ανέλαβε δράση ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, που σκόραρε δις (38΄, 46΄) ύστερα από έξοχες προσπάθειες και ασίστ των Χατζησαφί και Φορτούνη, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις