Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Προκαταρκτική έρευνα για ανακοίνωση ζητά ο Βασιλειάδης
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προκαταρκτική έρευνα για ανακοίνωση ζητά ο Βασιλειάδης

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αποφάσισε να ζητήσει προκαταρκτική έρευνα από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, έπειτα από την πρόσφατη ανακοίνωση της «Original», η οποία περιείχε απειλητικά μηνύματα ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Στην ανακοίνωσή του ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών της ΑΕΚ ανέφερε: «12 Μαΐου είμαστε νταμπλούχοι! 12 Μαΐου η Αθήνα κιτρινίζει […]

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αποφάσισε να ζητήσει προκαταρκτική έρευνα από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, έπειτα από την πρόσφατη ανακοίνωση της «Original», η οποία περιείχε απειλητικά μηνύματα ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Στην ανακοίνωσή του ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών της ΑΕΚ ανέφερε: «12 Μαΐου είμαστε νταμπλούχοι! 12 Μαΐου η Αθήνα κιτρινίζει από νωρίς! 14.00 η ώρα όλοι στην Ομόνοια. Πόδι Παοκτζή στην πόλη μας δεν θα πατήσει! Κονσέρβα και κατευθείαν γήπεδο για υποταγή αλλόθρησκοι ! ΑΕΚάρα για πάντα»!

Χιμένεθ: Μπορούμε και το Κύπελλο…

Επειτα από αυτή την ανακοίνωση, ο κ. Βασιλειάδης επικοινώνησε με τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου και του ζήτησε να ασχοληθεί με την υπόθεση, σύμφωνα με την «Live Sport».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις