Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

29

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Λευκωσία: «Ενδεχομένως να χρειαστεί να σκοτώσουμε»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λευκωσία: «Ενδεχομένως να χρειαστεί να σκοτώσουμε»

Οι Αρχές της Κύπρου πιστεύουν πως βρίσκονται πολύ κοντά στην εξιχνίαση του φρικτού εγκλήματος που έχει σοκάρει την χώρα. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο το πρωί της Κυριακής, όπου οδηγήθηκε ο 22χρονος που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου, ο ίδιος και οι 3 που κρατούνται ήδη- δύο ετεροθαλή αδέλφια 33 και 23 ετών […]

Οι Αρχές της Κύπρου πιστεύουν πως βρίσκονται πολύ κοντά στην εξιχνίαση του φρικτού εγκλήματος που έχει σοκάρει την χώρα.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο το πρωί της Κυριακής, όπου οδηγήθηκε ο 22χρονος που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου, ο ίδιος και οι 3 που κρατούνται ήδη- δύο ετεροθαλή αδέλφια 33 και 23 ετών και η 22χρονη σύντροφος του πρώτου- είχαν συναντηθεί πολύ πριν από τη δολοφονία του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της Ντίνας Σεργίου.

Οι τέσσερις σχεδίαζαν τη ληστεία στο σπίτι του ζευγαριού, με στόχο το χρηματοκιβώτιό τους.

Αν και την Παρασκευή ο 33χρονος είχε υποδείξει τον 23χρονο ετεροθαλή αδελφό του ως τον άνθρωπο που διέπραξε τη δολοφονία- κάτι που εκείνος διέψευσε ενώπιον του δικαστηρίου το Σάββατο- σύμφωνα με νέα μαρτυρία ο 33χρονος ήταν εκείνος που σκότωσε το ζευγάρι.

Μάλιστα, ο 33χρονος φέρεται να είπε στους συνεργούς τους «Ενδεχομένως να χρειαστεί να σκοτώσουμε», σύμφωνα με τη μαρτυρία της 22χρονης.

Νέα σύλληψη για το φρικτό έγκλημα στην Κύπρο

Πιο αναλυτικά, ο ανώτερος υπαστυνόμος Κουμέτος Κουμέτου είπε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου της Λευκωσίας ότι σύμφωνα με μαρτυρία της 22χρονης, οι τέσσερις τους, είχαν συναντηθεί πολύ πριν από τη διάπραξη του εγκλήματος, για να οργανώσουν ληστεία του χρηματοκιβωτίου στο σπίτι των δύο θυμάτων.

Η 22χρονη ομολόγησε ότι ο 33χρονος ήξερε ακριβώς πού βρισκόταν μέσα στο σπίτι το χρηματοκιβώτιο, ενώ με βάση τη δική της μαρτυρία συνελήφθη ο 22χρονος το βράδυ του Σαββάτου.

Αλλες πληροφορίες των κυπριακών ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο 22χρονος ομολόγησε στην αστυνομία ότι ο ίδιος ήταν ο άνθρωπος που φορούσε την κουκούλα, μέσα στο σπίτι του ζευγαριού.

Ο ίδιος υποστήριξε στην κατάθεσή του ότι ανέβηκε στον πάνω όροφο του σπιτιού και είδε τα θύματα νεκρά.

Το δικαστήριο αποφάσισε την οκταήμερη κράτηση και του 22χρονου, ενώ υπό κράτηση βρίσκονται και τα άλλα τρία άτομα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις