Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Εξελίξεις: «Aπαντήσεις» στο ματωμένο ρούχο
ΚΟΣΜΟΣ

Εξελίξεις: «Aπαντήσεις» στο ματωμένο ρούχο

«Aπαντήσεις» στο ματωμένο ρούχο ψάχνει η αστυνομία όσο αφορά στο διπλό φονικό στην Κύπρο. Μία πιτζάμα με μερικές κηλίδες αίματος βρέθηκε καλά κρυμμένη στην οικία του άτυχου ζεύγους Χατζηγεωργίου και κρίνεται ως το σημαντικότερο μέχρι τώρα τεκμήριο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί ανακριτές. Σύμφωνα με το politis.com. cy, «είναι ίσως μία από τις πιο μπερδεμένες […]

«Aπαντήσεις» στο ματωμένο ρούχο ψάχνει η αστυνομία όσο αφορά στο διπλό φονικό στην Κύπρο.

Μία πιτζάμα με μερικές κηλίδες αίματος βρέθηκε καλά κρυμμένη στην οικία του άτυχου ζεύγους Χατζηγεωργίου και κρίνεται ως το σημαντικότερο μέχρι τώρα τεκμήριο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί ανακριτές.

Σύμφωνα με το politis.com. cy, «είναι ίσως μία από τις πιο μπερδεμένες και δύσκολες υποθέσεις που κλήθηκα να διερευνήσω αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο», ήταν τα λόγια από ένα μέλος της ανακριτικής ομάδας.

Διαβάστε ακόμα

Πτώμα γυναίκας ξεβράστηκε σε παραλία

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για τη διερεύνηση ενός πολύ δύσκολου εγκλήματος με κάποιο δεδομένο, ότι δεν υπάρχει για παράδειγμα ένα φονικό όπλο, δεν υπάρχουν ικανοποιητικά αποδεικτικά στοιχεία, δεν υπάρχει μαρτυρία ίσως ως προς κίνητρα κλπ», δήλωσε ο γενικός εισαγγελέας στον Alpha.

Και προσέθεσε: «Η έλλειψη αυτών των στοιχείων οδηγεί στο ότι η διερεύνηση είναι ιδιαίτερα δύσκολη και πρέπει να επεκταθεί σε όλες τις πτυχές αυτές, που την καθιστά ακόμα πιο δύσκολη. Επομένως θα πρέπει να συνεχίσει – αλλά να συνεχίσει με τη δέουσα σπουδή και ταχύτητα– γιατί η πάροδος του χρόνου δεν είναι καλός οδηγός».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις