Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

01

Οκτωβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μεγάλη ταλαιπωρία για τους πολίτες σήμερα – Η μία πορεία μετά την άλλη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη ταλαιπωρία για τους πολίτες σήμερα – Η μία πορεία μετά την άλλη

Θα εξαντληθεί σήμερα όπως φαίνεται η υπομονή των πολιτών, καθώς θα υποστούν τεράστια ταλαιπωρία. Όπως είναι γνωστό, έχουν προγραμματιστεί τρεις συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία, για τις συντάξεις, αλλά και για τη ΔΕΗ. Στις 10:00 το πρωί, στην πλατεία Κοτζιά, οι συνταξιούχοι διαμαρτύρονται για την περικοπή της προσωπικής διαφοράς που σκοπεύει […]

Θα εξαντληθεί σήμερα όπως φαίνεται η υπομονή των πολιτών, καθώς θα υποστούν τεράστια ταλαιπωρία.

Όπως είναι γνωστό, έχουν προγραμματιστεί τρεις συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία, για τις συντάξεις, αλλά και για τη ΔΕΗ.

Στις 10:00 το πρωί, στην πλατεία Κοτζιά, οι συνταξιούχοι διαμαρτύρονται για την περικοπή της προσωπικής διαφοράς που σκοπεύει να εφαρμόσει η κυβέρνηση το 2019, την κατάργηση του ΕΚΑΣ και τη μείωση του αφορολόγητου στα 5.600€.

Πορεία συνταξιούχων στο υπουργείο Οικονομικών (vids)

Για τις 10:30 έχει προγραμματιστεί έξω από τα γραφεία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στην οδό Χαλκοκονδύλη η προσυγκέντρωση των μελών της ομοσπονδίας που αντιδρούν στο νομοσχέδιο για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ.

Στις 12:30, οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, καθώς θα συζητηθεί  στην ολομέλεια της Βουλής η ψήφιση του νομοσχεδίου.

Στις 10:30 επίσης, η ΠΟΕΔΗΝ προγραμματίζει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της 1ης ΥΠΕ στην οδό Ζαχάρωφ στους Αμπελοκήπους. Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία ζητούν την επίλυση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων του κλάδου.

Στάση εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ

Η ΠΟΕΔΗΝ έχει κηρύξει επιπλέον στάση εργασίας από τις 10 έως τις 3 μετά το μεσημέρι, ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα έχει κηρυχθεί 24ωρη απεργία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις