Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / «Πιάτσα» στην πλατεία από 40χρονη – Την… τσίμπησαν!
ΕΛΛΑΔΑ

«Πιάτσα» στην πλατεία από 40χρονη – Την… τσίμπησαν!

Αστυνομικοί «τσίμπησαν» 40χρονη την ώρα που έκανε… πιάτσα στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία. Η σύλληψη έγινε μόλις είχε πάρει τα χρήματα από ηλικιωμένο για να του προσφέρει τις… υπηρεσίες της. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου (21/4). Σύμφωνα με το lamiareport. gr, συνέβη στη γνωστή «πιάτσα» της πλατείας Πάρκου όπου δυστυχώς… συνωστίζονται τα τελευταία χρόνια ηλικιωμένοι […]

Αστυνομικοί «τσίμπησαν» 40χρονη την ώρα που έκανε… πιάτσα στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία.

Η σύλληψη έγινε μόλις είχε πάρει τα χρήματα από ηλικιωμένο για να του προσφέρει τις… υπηρεσίες της. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου (21/4).

Σύμφωνα με το lamiareport. gr, συνέβη στη γνωστή «πιάτσα» της πλατείας Πάρκου όπου δυστυχώς… συνωστίζονται τα τελευταία χρόνια ηλικιωμένοι για να βρουν τον… έρωτα ακόμη και από ανήλικα κορίτσια!

Διαβάστε ακόμα

«Πονοκέφαλος» για την ΕΛ.ΑΣ ο βαρυποινίτης – Το νέο του… κόλπο

Οι αρμόδιοι έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση μία ύποπτη γυναίκα η οποία είχε προσεγγίσει ηλικιωμένο στα παγκάκια της πλατείας.

Μάλιστα, από την έρευνα αποδείχτηκε ότι διέμενε παράνομα στην Ελλάδα. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί εκδιδομένων επ΄ αμοιβή προσώπων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις