Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Το σκεπτικό της απόρριψης της έφεσης του ΠΑΟΚ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το σκεπτικό της απόρριψης της έφεσης του ΠΑΟΚ

Η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, κάτι που διατήρησε την πρωτοβάθμια τιμωρία των Θεσσαλονικέων και έδωσε τον τίτλο του πρωταθλητή στην ΑΕΚ. Με ομόφωνη απόφαση, οι Δημήτρης Σκουτέρης (Πρόεδρος Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ), Φώτης Βλάχος, Κωνσταντίνος Δεμέστιχας (μέλη) δεν άλλαξαν τίποτα στην ποινή που είχε επιβάλει στους Θεσσαλονικείς το […]

Η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, κάτι που διατήρησε την πρωτοβάθμια τιμωρία των Θεσσαλονικέων και έδωσε τον τίτλο του πρωταθλητή στην ΑΕΚ.

Με ομόφωνη απόφαση, οι Δημήτρης Σκουτέρης (Πρόεδρος Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ), Φώτης Βλάχος, Κωνσταντίνος Δεμέστιχας (μέλη) δεν άλλαξαν τίποτα στην ποινή που είχε επιβάλει στους Θεσσαλονικείς το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Superleague.

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό το σκεπτικό της συγκεκριμένης απόφασης, που έστειλε και επίσημα τον τίτλο του πρωταθλητή στην ΑΕΚ.

Στο σκεπτικό γίνεται λεπτομερής περιγραφή των όσων ακολούθησαν της φάσης του 90ου λεπτού με την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη.

Μάλιστα, καταγράφει ότι οι σκηνές αυτές είχαν προκαλέσει φόβο των ανθρώπων της ΑΕΚ αλλά και των ποδοσφαιριστών της.

ΠΑΟΚ: Το πρώτο σχόλιο Σαββίδη για την απόφαση

Σχετικά με τη διακοπή του αγώνα, υπογραμμίζει ότι πρόκειται για αποκλειστική ευθύνη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δείχνοντας την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, προσθέτει ότι από την εξέταση των βίντεο που παρέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν βγαίνει το συμπέρασμα πως ο διαιτητής Κομίνης σφυρίζει για να βγουν οι παίκτες εκτός αποδυτηρίων .

ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις