Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Θες τις καλύτερες φωτογραφίες στο Instagram; Βρέθηκε ο… παράδεισος!
PLUS

Θες τις καλύτερες φωτογραφίες στο Instagram; Βρέθηκε ο… παράδεισος!

Αυτό είναι το ξενοδοχείο για να βγάλει κανείς τις καλύτερες φωτογραφίες για το Instagram. Σύμφωνα με το περιοδικό Luxury Travel Advisor, υπάρχει το ξενοδοχείο που έχουν τραβηχτεί οι καλύτερες φωτογραφίες για το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Τη… λύση για τους λάτρεις του Instagram έχει το πετυχημένο περιοδικό προτείνοντάς τους το «Anantara Kihavah Maldives Villas» για ιδανικές φωτογραφίες. Διαβάστε […]

Αυτό είναι το ξενοδοχείο για να βγάλει κανείς τις καλύτερες φωτογραφίες για το Instagram.

Σύμφωνα με το περιοδικό Luxury Travel Advisor, υπάρχει το ξενοδοχείο που έχουν τραβηχτεί οι καλύτερες φωτογραφίες για το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Τη… λύση για τους λάτρεις του Instagram έχει το πετυχημένο περιοδικό προτείνοντάς τους το «Anantara Kihavah Maldives Villas» για ιδανικές φωτογραφίες.

Διαβάστε ακόμα

Ταξίδι με το αεροπλάνο; Tips για να κοιμηθείτε σαν… πουλάκι

Βρίσκεται στο αρχιπέλαγος του Ινδικού Ωκεανού και προσφέρει 80 ιδιωτικές βίλες με πισίνα – κάποιες εκ των οποίων χτισμένες πάνω σε ξύλινους πασσάλους μέσα στο νερό.

https://www.instagram.com/p/BhsFwm_nzQW/?taken-at=294219883

«Το υποβρύχιο εστιατόριο Sea και το πρόσφατο μπαρ, με παρατηρητήριο και μαγευτική θέα του νυχτερινού ουρανού Sky, βοηθούν το Anantara Kihavah να θεωρηθεί ως ένα μαγευτικό μέρος για φωτογραφίες και κάτι που μπορείτε να δείξετε στους φίλους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να τους εντυπωσιάσετε. Έχει πραγματικά αυτόν τον παράγοντα ουάου», σχολιάζει ο Καρλ Γουέμπστερ, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του θέρετρου.

View this post on Instagram

A blaze of colors

A post shared by Mohan (@mohantopoftheworld) on

Σημειώνεται ότι στη λίστα ακολουθούν ιδιοκτησία στο Ουμπούντ του Μπαλί, το «Mandapa, A Ritz Carlton Reserve», το Viceroy Los Cabos, στο Σαν Χοσέ του νοτιοδυτικού Μεξικού και το «Hotel Matilda» στο Σαν Μιγκέλ, βορειοδυτικά της πόλης του Μεξικού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις