Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Φορολογικές δηλώσεις 2018: Άνοιξε η εφαρμογή στο TAXISnet
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φορολογικές δηλώσεις 2018: Άνοιξε η εφαρμογή στο TAXISnet

Άνοιξε η ηλεκτρονική εφαρμογή στο Taxis για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων. Αφορά σε όλους τους φορολογούμενους για τα εισοδήματα του 2017. Η πρόσβαση στην εφαρμογή γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Για να μπουν στην εφαρμογή και να υποβάλλουν τα στοιχεία τους, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τους προσωπικούς κωδικούς τους. Διαβάστε ακόμα […]

Άνοιξε η ηλεκτρονική εφαρμογή στο Taxis για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων.

Αφορά σε όλους τους φορολογούμενους για τα εισοδήματα του 2017. Η πρόσβαση στην εφαρμογή γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Για να μπουν στην εφαρμογή και να υποβάλλουν τα στοιχεία τους, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τους προσωπικούς κωδικούς τους.

Διαβάστε ακόμα

Έως 120 δόσεις τα χρέη στην εφορία

Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες ημέρες, η ΑΑΔΕ είχε δημοσιεύσει στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως τα νέα έντυπα Ε1 και Ε3 αλλά και την εγκύκλιο με τις οδηγίες για τη συμπλήρωση των φετινών φορολογικών δηλώσεων.

Στο νέο έντυπο Ε1, μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ανοίγει… παράθυρο για την κάλυψη του αφορολογήτου ορίου χωρίς να υπάρχει το απαιτούμενο όριο αποδείξεων με πλαστικό χρήμα υπό τον κίνδυνο του ελέγχου ανοίγει η απόφαση για τη συμπλήρωση των φετινών φορολογικών δηλώσεων.

Διαβάστε ακόμα

Πλειστηριασμοί: Πατούν… γκάζι οι τράπεζες

Η εγκύκλιος- μεταξύ άλλων- περιλαμβάνει διευκρινίσεις για το πώς θα δηλώσουν οι φορολογούμενοι τις δαπάνες με «πλαστικό» χρήμα για να καλύψουν το αφορολόγητο όριο, τα εισοδήματα από βραχυχρόνιες μισθώσεις τύπου Airbnb, καθώς και τι ισχύει για τους έγγαμους και τους φιλοξενούμενους.

Αναλυτικές οδηγίες δίνονται και για το έντυπο Ε2 στο οποίο δηλώνονται τα εισοδήματα από ακίνητα και τα ανείσπρακτα ενοίκια.

Η προθεσμία υποβολής λήγει στις 30 Ιουνίου 2018.

Διαβάστε τις οδηγίες για τη συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις