Αθήνα

°C

Κυριακή

26

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Δεν το χωρά ο νους – Οικογένεια έθαψε τα δυο της παιδιά μέσα σε λίγες μέρες
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν το χωρά ο νους – Οικογένεια έθαψε τα δυο της παιδιά μέσα σε λίγες μέρες

Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα. Οικογένεια έχασε τα δυο παιδιά της μέσα σε λίγες ημέρες. Ο 17χρονος γιος της οικογένειας Κοκκίνη, άτομο με ειδικές ανάγκες,  κατέληξε μετά από υψηλό πυρετό, στα τέλη Μαρτίου. Δυο ημέρες αργότερα, ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, ο 23χρονος Πάνος Κοκκίνης, είχε ένα δυστύχημα μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Ο 23χρονος βγήκε […]

Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα.

Οικογένεια έχασε τα δυο παιδιά της μέσα σε λίγες ημέρες.

Ο 17χρονος γιος της οικογένειας Κοκκίνη, άτομο με ειδικές ανάγκες,  κατέληξε μετά από υψηλό πυρετό, στα τέλη Μαρτίου.

Δυο ημέρες αργότερα, ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, ο 23χρονος Πάνος Κοκκίνης, είχε ένα δυστύχημα μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Ο 23χρονος βγήκε από το σπίτι του για να μπορέσει να μιλήσει πιο άνετα και κατεβαίνοντας τις σκάλες έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι. Την περασμένη Τρίτη κατέληξε στο νοσοκομείο.

«Βουτιά» θανάτου – Έπεσε στο λιμάνι

Στην προσωπική του σελίδα στο facebook, τα συλλυπητήρια μηνύματα συγκλονίζουν. «Γιατί ρε φίλε κι εσύ; Να μας προσέχεις από εκεί ψηλά… Θα είσαι πάντα εδώ…».

«Καλό ταξίδι Πανούλη, έφυγες άδικα… Ήθελε ο θεός να γίνεις ένα από τα αγγελούδια του να σε έχει κοντά του Καλό παράδεισο».

«τι σου είναι η ζωή όμως? μια στιγμή, ένα δευτερόλεπτο όλα.. μην αφήνεις τίποτα για αύριο.. λυπάμαι που σε άφησα να φύγεις χωρίς έναν καφέ αγαπημένε μου! να μας προσεχείς από εκεί ψηλά και να μας δίνεις δύναμη για τη συνέχεια! Μικρέ άγγελε θα σε θυμάμαι πάντα!!! καλό ταξίδι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις