Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού, τρεις χρήσεις
PLUS

Χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού, τρεις χρήσεις

Διαλέξτε το αγαπημένο σας αρωματικό τσάι και αφού πρώτα το πιείτε κρατήστε το φακελάκι γιατί μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και αλλιώς.  Δείτε εναλλακτικούς τρόπους χρήσης: Μαρινάρισμα Ένας πολύ εύκολο, έξυπνος και νοστιμότατος τρόπος για το μαρινάρισμα του κρέατος είναι να χρησιμοποιήσετε φακελάκια από μαύρο τσάι μαζί με όλα τα υπόλοιπα καρυκεύματα που συνήθως βάζετε. Τα φυσικά […]

Διαλέξτε το αγαπημένο σας αρωματικό τσάι και αφού πρώτα το πιείτε κρατήστε το φακελάκι γιατί μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και αλλιώς.  Δείτε εναλλακτικούς τρόπους χρήσης:

Μαρινάρισμα

Ένας πολύ εύκολο, έξυπνος και νοστιμότατος τρόπος για το μαρινάρισμα του κρέατος είναι να χρησιμοποιήσετε φακελάκια από μαύρο τσάι μαζί με όλα τα υπόλοιπα καρυκεύματα που συνήθως βάζετε. Τα φυσικά στοιχεία που το μαύρο τσάι διαθέτει θα κάνουν το κρέας πιο τρυφερό.  Δείτε τα νέας γενιάς εργαλεία που θα απογειώσουν την εμπειρία του BBQ!

Τα απίστευτα πράγματα που μπορείς να κάνεις με το στοματικό διάλυμα

 Ζωγραφική

Οι οδοντίατροι πάντα αναφέρουν ότι οι πιο επίμονοι λεκέδες στα δόντια είναι αυτοί του καφέ και τσαγιού. Γιατί λοιπόν να μην εκμεταλλευτούμε τις χρωστικές ουσίες του τσαγιού σε πιο καλλιτεχνικές ανησυχίες! Μην ανησυχείτε, δεν θα σας παρεξηγήσει κανείς, το έχουν κάνει πολλοί πριν από εσάς!

Αρωματικό

Χημικά προϊόντα που χαρίζουν στο σπίτι αρώματα φρεσκάδας και αναζωογόνησης στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά. Εσείς μπορείτε να το κάνετε με πιο φυσικούς τρόπους αρκεί να διαλέξετε το τσάι με τα στοιχεία και τα αρώματα της αρεσκείας και να τοποθετήσετε τα φακελάκια του πάνω στα θερμαντικά σώματα το χειμώνα ή μπροστά από το κλιματιστικό ή τον ανεμιστήρα το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις