Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τα απίστευτα πράγματα που μπορείς να κάνεις με το στοματικό διάλυμα
PLUS

Τα απίστευτα πράγματα που μπορείς να κάνεις με το στοματικό διάλυμα

Μπορείτε να κάνετε άπειρα πράγματα  με λίγο στοματικό διάλυμα. Πέρα, λοιπόν, από το να κρατάτε την αναπνοή σας φρέσκια και δροσερή, με λίγο στοματικό διάλυμα μπορείτε να καθαρίσετε σχεδόν τα πάντα. Δείτε κάποια από αυτά: Εξαφανίζει τη μυρωδιά κρεμμυδιού, σκόρδου και ψαριών από τα χέρια σας. Τρίψτε με λίγο στοματικό διάλυμα τα χέρια σας και […]

Μπορείτε να κάνετε άπειρα πράγματα  με λίγο στοματικό διάλυμα. Πέρα, λοιπόν, από το να κρατάτε την αναπνοή σας φρέσκια και δροσερή, με λίγο στοματικό διάλυμα μπορείτε να καθαρίσετε σχεδόν τα πάντα.

Δείτε κάποια από αυτά:

Εξαφανίζει τη μυρωδιά κρεμμυδιού, σκόρδου και ψαριών από τα χέρια σας. Τρίψτε με λίγο στοματικό διάλυμα τα χέρια σας και αμέσως αυτά θα μοσχομυρίσουν.

Ανακουφίζει από τα τσιμπήματα των κουνουπιών

Βουτήξτε ένα κομμάτι βαμβάκι σε λίγο στοματικό διάλυμα και περάστε την περιοχή που έχει πληγεί. Θα νώσετε αμέσως ανακουφισμένοι. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε αν έχετε κάποιο μώλωπα στο σώμα σας. Το στοματικό διάλυμα θα μειώσει την εμφάνισή του.

Σφήνωσε; Έτσι θα το βγάλεις! (pics)

Χρησιμοποιήστε το αντί για αποσμητικό

Αν σας έχει τελειώσει το αποσμητικό τότε με λίγο στοματικό διάλυμα θα σωθείτε. Ρίξτε λίγο σε ένα κομμάτι βαμβάκι και τρίψτε το στις μασχάλες σας. Θα νιώσετε αμέσως αναζωογονημένοι. Κι αν δεν θέλετε να βάλετε στοματικό διάλυμα αντί για αποσμητικό δείτε πώς θα φτιάξετε το δικό σας εύκολα.

Αποτρέπει την εμφάνιση της πιτυρίδας

Πριν μπείτε για μπάνιο ρίξτε σε ένα βαποριζατέρ 1 μέρος νερό και 1 μέρος στοματικό διάλυμα. Αφού λούσετε τα μαλλιά σας κανονικά και τα ξεβγάλετε, απλώστε το μείγμα σε όλο το κεφάλι σας. Αφήστε το να “κάτσει” για μερικά λεπτά και έπειτα ξεπλύντε τα κανονικά.

Αν κάποια στιγμή σας πέσει κάτω ή και μέσα στον νιπτήρα η οδοντόβουρτσά σας τότε δεν έχετε παρά να γεμίσετε ένα φλιτζάνι με στοματικό διάλυμα και να αφήσετε την οδοντόβουρτσά σας μέσα σε αυτό για μερικά λεπτά ή και για μια ολόκληρη μέρα. Έπειτα ξεπλύντε με ζεστό νερό και η οδοντόβουρτσά σας είναι και πάλι έτοιμη για χρήση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις