Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

26

Νοεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο Τεό μιλά για την τσάντα – “Δεν ήμουν ο μόνος” (vid)
LIFESTYLE

Ο Τεό μιλά για την τσάντα – “Δεν ήμουν ο μόνος” (vid)

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, στον αέρα του Survivor Πανόραμα, αναφέρθηκε ξανά στο περίεργο περιστατικό που είχε συμβεί με τον ίδιο μέσα στο παιχνίδι. Το γνωστό μοντέλο επανέφερε ξανά το θέμα στη σημερινή εκπομπή, καθώς τόνισε ότι χθες “μου είπαν ότι δεν τα είπα ξεκάθαρα”. Βέβαια, ούτε σήμερα τα είπε όλα, καθώς δεν ανέφερε τι ήταν αυτό που έβγαλε από […]

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, στον αέρα του Survivor Πανόραμα, αναφέρθηκε ξανά στο περίεργο περιστατικό που είχε συμβεί με τον ίδιο μέσα στο παιχνίδι.

Το γνωστό μοντέλο επανέφερε ξανά το θέμα στη σημερινή εκπομπή, καθώς τόνισε ότι χθες “μου είπαν ότι δεν τα είπα ξεκάθαρα”.

Βέβαια, ούτε σήμερα τα είπε όλα, καθώς δεν ανέφερε τι ήταν αυτό που έβγαλε από την τσάντα και έφαγε.

Τόνισε, ωστόσο, πως δεν μπορεί να πει πολλά, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Power of Love: Η καινούρια «στρίμωξε» τον Νίκο για τα καλά (vid)

«Θέλω να πω λίγο για την καρύδα, να το πω τώρα, για να μην μπει άλλο βιντεάκι και πάει παρακάτω η κουβέντα. Να πω για την καρύδα που… έβαζα στην τσάντα, γιατί μου είπαν χθες ότι δεν τα είπα ξεκάθαρα. Βάζω στην τσάντα, όχι φαγητό.

Βάζω κάτι άλλο που δεν μπορώ να το πω για τους ευνόητους λόγους που με δεσμεύουν… Είχε έρθει κάτι άλλο στην κατοχή μου, εκτός κανόνων…

Δεν ήμουν ο μοναδικός παίκτης που είχε έρθει αυτό στην κατοχή μου, με τους τρόπους που ερχόταν. Αυτό βάζω στην …περίφημη τσάντα, που δεν μπορώ να πω… Μας δεσμεύει κι ένα συμβόλαιο», είπε ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις