Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ο ΠΑΟΚ πήρε το… χρυσό εισιτήριο (pics)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο ΠΑΟΚ πήρε το… χρυσό εισιτήριο (pics)

Ο ΠΑΟΚ «σφράγισε» την 19η παρουσία του σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, παίρνοντας το πολυπόθητο εισιτήριο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα διεκδικήσει το 6ο τρόπαιο της ιστορίας του στον θεσμό, επιδιώκοντας να διατηρήσει το σκήπτρο του. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κατάφερε να προκριθεί, ενώ η τελευταία φορά που διεκδίκησε τίτλο «back to back» ήταν πριν 40 χρόνια, το […]

Ο ΠΑΟΚ «σφράγισε» την 19η παρουσία του σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, παίρνοντας το πολυπόθητο εισιτήριο.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα διεκδικήσει το 6ο τρόπαιο της ιστορίας του στον θεσμό, επιδιώκοντας να διατηρήσει το σκήπτρο του.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κατάφερε να προκριθεί, ενώ η τελευταία φορά που διεκδίκησε τίτλο «back to back» ήταν πριν 40 χρόνια, το 1977 και το 1978.

Με μια εξαιρετική πορεία, κέρδισε όλα τα ματς της διοργάνωσης σκοράροντας 26 γκολ. Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι ο Κυπελλούχος της περσινής σεζόν.

Τώρα αναμένει τον αντίπαλό του.

Διαβάστε ακόμα

Αποκάλυψη Αλαφούζου για Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο: «Εγώ δεν…»

To… όλο νόημα σχόλιο 

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκου, έκανε ένα σχόλιο με αφορμή την πρόκριση του «Δικεφάλου» στον τελικό του Κυπέλλου.

«Όταν σου λένε ότι έφτασες στον τελικό μόνο με νίκες και γκολ 26-6, έχεις τη μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων (+37) στο πρωτάθλημα παρότι έχεις χρεωθεί ένα πλασματικό 0-3, τις περισσότερες νίκες(19), παρότι σου στέρησαν την δυνατότητα να παίξεις για την 20η, τους περισσότερους κερδισμένους βαθμούς (61), αλλά υπάρχει κάποιος που το αξίζει περισσότερο από σένα…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις