Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

07

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τι αναφέρει το «στρατόπεδο» της ΝΔ για τον Μπακογιάννη ως Δήμαρχο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι αναφέρει το «στρατόπεδο» της ΝΔ για τον Μπακογιάννη ως Δήμαρχο

Πολλά είναι τα ερωτηματικά που περιβάλλουν την υποψηφιότητα ή όχι του Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο της Αθήνας. Πληροφορίες από το «στρατόπεδο» της Νέας Δημοκρατίας αναφέρουν ότι έχει… κλειδώσει η υποψηφιότητα του νυν περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, όπως φαίνεται στο thetoc. gr. Διαβάστε ακόμα Τόσκας: «Ξεκινούν πεζές περιπολίες» – ΝΔ: «Τα κάνατε θάλασσα» Αν και οι δημοτικές εκλογές […]

Πολλά είναι τα ερωτηματικά που περιβάλλουν την υποψηφιότητα ή όχι του Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο της Αθήνας.

Πληροφορίες από το «στρατόπεδο» της Νέας Δημοκρατίας αναφέρουν ότι έχει… κλειδώσει η υποψηφιότητα του νυν περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, όπως φαίνεται στο thetoc. gr.

Διαβάστε ακόμα

Τόσκας: «Ξεκινούν πεζές περιπολίες» – ΝΔ: «Τα κάνατε θάλασσα»

Αν και οι δημοτικές εκλογές αργούν ακόμη, οι πολιτικές διεργασίες έχουν ήδη αρχίσει να χτυπούν. Στον αντίποδα, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και νυν δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, που προέρχεται από τον ίδιο πολιτικό χώρο έχει αποφασίσει να κατέβει ως ανεξάρτητος υποψήφιος.

Όσο αφορά στο Κίνημα Αλλαγής και στο ΣΥΡΙΖΑ, «ανοιχτά» παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα.

Να σημειωθεί, πάντως, πως τους τελευταίους μήνες τα… σενάρια γύρω από το όνομα του Κώστα Μπακογιάννη είναι πολλά χωρίς κάτι να έχει επιβεβαιωθεί επισήμως και με σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις