Αθήνα

°C

Κυριακή

16

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Φουρέιρα: Πρόβες για την Eurovision
LIFESTYLE

Ελένη Φουρέιρα: Πρόβες για την Eurovision

Στη Σουηδία για πρόβες πάει η Ελένη Φουρέιρα, λίγο πριν βάλει «Fuego» στη σκηνή της Eurovision 2018. Οι δημοσιογράφοι την εντόπισαν στο αεροδρόμιο και η τραγουδίστρια αποκάλυψε μερικά από τα μυστικά της εμφάνισής της. Δείτε ακόμα: Eurovision: Επίσημο! Η στιγμή της Ελλάδας και Κύπρου «Η εμφάνιση στη σκηνή θα είναι τελείως διαφορετική από το βίντεο […]

Ελένη Φουρέιρα

Στη Σουηδία για πρόβες πάει η Ελένη Φουρέιρα, λίγο πριν βάλει «Fuego» στη σκηνή της Eurovision 2018. Οι δημοσιογράφοι την εντόπισαν στο αεροδρόμιο και η τραγουδίστρια αποκάλυψε μερικά από τα μυστικά της εμφάνισής της.

Δείτε ακόμα:

Eurovision: Επίσημο! Η στιγμή της Ελλάδας και Κύπρου

«Η εμφάνιση στη σκηνή θα είναι τελείως διαφορετική από το βίντεο κλιπ, θα είναι πολύ χορευτική. Θα είμαστε 6 άτομα στη σκηνή και ένα άτομο στα φωνητικά και δύο κορίτσια ακόμα που θα κάνουν φωνητικά. Δεν έχει ακροβατικά, θα δείτε τη Φουρέιρα που αγαπάτε. Θα χορέψω, θα τραγουδήσω, θα τα «σπάσω»! Τίποτα τρελό. Ο Βρεττός Βρεττάκος θα με ντύσει και είμαστε στις ετοιμασίες. Δεν θα είναι κορμάκι, ούτε ωραίο φόρεμα. Σύντομα το Fuego θα βγει και σε άλλες γλώσσες», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις