Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τα πάνω… κάτω στη νέα κατάθεση: «Βρίσκεται σε τέτοιο σοκ που…»
ΕΛΛΑΔΑ

Τα πάνω… κάτω στη νέα κατάθεση: «Βρίσκεται σε τέτοιο σοκ που…»

Εμμένει στην αρχική της εκδοχή η 25χρονη βοηθός οδοντιάτρου δίνοντας νέα συμπληρωτική κατάθεση. Στην αρχή ισχυρίστηκε πως την βίασαν, στη συνέχεια πως σκηνοθέτησε το συμβάν για να καθυστερήσει τον γάμο της και τώρα επιστρέφει ξανά ότι τελικά έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης. Διαβάστε ακόμα Αδιανόητη τροπή στην «απόπειρα βιασμού» – Αντιμέτωπη με τον νόμο η 25χρονη! Η νεαρή […]

Εμμένει στην αρχική της εκδοχή η 25χρονη βοηθός οδοντιάτρου δίνοντας νέα συμπληρωτική κατάθεση.

Στην αρχή ισχυρίστηκε πως την βίασαν, στη συνέχεια πως σκηνοθέτησε το συμβάν για να καθυστερήσει τον γάμο της και τώρα επιστρέφει ξανά ότι τελικά έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης.

Διαβάστε ακόμα

Αδιανόητη τροπή στην «απόπειρα βιασμού» – Αντιμέτωπη με τον νόμο η 25χρονη!

Η νεαρή κατήγγειλε την περασμένη εβδομάδα απόπειρα βιασμού από άγνωστο, με την απειλή μαχαιριού και όταν αυτή αντιστάθηκε ο δράστης την τραυμάτισε.

Σύμφωνα όσα αναφέρει η ίδια, ο δράστης στη συνέχεια έφυγε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε φίλος του. Η υπόθεση ανετράπη όταν το Σάββατο (14/4) η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι η κατάθεσή της ήταν ψευδής, καθώς έπεσε σε αντιφάσεις.

«Η κοπέλα μου είπε ότι δεν κατάλαβε αν υπέγραψε την συμπληρωματική κατάθεση σύμφωνα με την οποία αναιρούσε την πρώτη της κατάθεση», δήλωσε στο zougla. gr ο δικηγόρος της 25χρονης Αντώνης Φούσας.

Διαβάστε ακόμα

Απόπειρα βιασμού στου Γκύζη: Περίεργα κενά εντοπίζουν οι Αρχές

Έτσι, το απόγευμα της Κυριακής (15/4), ανακοινώθηκε ότι η νεαρή γυναίκα επανέρχεται στην αρχική κατάθεσή της.

Και συνέχισε: «Βρίσκεται σε τέτοιο σοκ και σε τέτοια άσχημη ψυχολογική κατάσταση που λέει ότι δεν κατάλαβε. Σε εμένα επιμένει ότι δέχτηκε επίθεση με σκοπό να την βιάσουν. Επίσης επιμένει ότι ο δράστης την τραυμάτισε και ότι δεν αυτοτραυματίστηκε με έναν σουγιά στην κοιλιά, στο μηρό και το στήθος».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις