Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ο κακός χαμός στους “Αταίριαστους”: Είσαι προβοκάτορας – Είσαι τραμπούκος! (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Ο κακός χαμός στους “Αταίριαστους”: Είσαι προβοκάτορας – Είσαι τραμπούκος! (vid)

Άγριος καυγάς ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Αταίριαστοι» μεταξύ του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βέττα. Αφορμή η συζήτηση που είχαν Τσίπρας-Γιλντιρίμ σχετικά με το ενδεχόμενο συνδρομής της Ελλάδας στην εξάρθρωση του δικτύου Γκιουλέν από την Άγκυρα. Όταν ο Άρης Πορτοσάλτε αναφέρθηκε ρώτησε ποια είναι τελικά η […]

Άγριος καυγάς ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Αταίριαστοι» μεταξύ του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βέττα.

Αφορμή η συζήτηση που είχαν Τσίπρας-Γιλντιρίμ σχετικά με το ενδεχόμενο συνδρομής της Ελλάδας στην εξάρθρωση του δικτύου Γκιουλέν από την Άγκυρα.

Όταν ο Άρης Πορτοσάλτε αναφέρθηκε ρώτησε ποια είναι τελικά η στάση της κυβέρνησης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον χαρακτήρισε «επαγγελματία προβοκάτορα».

«Τιμωρία» για τον Φωκά, παρά τη συγγνώμη

Ο δημοσιογράφος απάντησε αποκαλώντας τον βουλευτή επανειλημμένα «τραμπουκο», με τον Βέττα να τον χαρακτηρίζει «ανόητο».

Ο Άρης Πορτοσάλτε, είπε τότε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ότι πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη και αυτά να πάει να τα πει στους ψηφοφόρους του στην Φθιώτιδα, ανεβάζοντας και πάλι τους τόνους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις