Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Formula 1: Έκπληξη – Eκτός βάθρου Χάμιλτον και Φέτελ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Formula 1: Έκπληξη – Eκτός βάθρου Χάμιλτον και Φέτελ

Ο Αυστραλός, Ντάνιελ Ρικιάρντο έκανε την έκπληξη καθώς επικράτησε στο grand prix της Κίνας, που είναι ο τρίτος αγώνας της χρονιάς για το εφετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1. Οι εκπλήξεις στην πίστα της Σανγκάης, είχαν και συνέχεια, καθώς στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Φινλανδός, Βαλτερι Μπότας με Mercedes και ο συμπατριώτης του, Κίμι Ραϊκόνεν […]

Ο Αυστραλός, Ντάνιελ Ρικιάρντο έκανε την έκπληξη καθώς επικράτησε στο grand prix της Κίνας, που είναι ο τρίτος αγώνας της χρονιάς για το εφετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1.

Οι εκπλήξεις στην πίστα της Σανγκάης, είχαν και συνέχεια, καθώς στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Φινλανδός, Βαλτερι Μπότας με Mercedes και ο συμπατριώτης του, Κίμι Ραϊκόνεν με Ferrari.

Οσον αφορά στα φαβορί που έμειναν εκτός βάθρου, ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούϊς Χάμιλτον (Mercedes) και ο Γερμανός, Σεμπάστιαν Φέτελ (Ferrari), κατετάγησαν στην 4η και στην 8η θέση, αντίστοιχα.

Καθοριστικός για την νίκη του 28χρονου Ρικιάρντο, που σημείωσε την 6η νίκη της καριέρας του στην Φόρμουλα Ενα, ήταν ο ρόλος του επιτελείου της ομάδας, που επέλεξε το τελευταίο μέρος του αγώνα προκειμένου να επιτεθεί ο Αυστραλός «πιλότος» και να αιφνιδιάσει τους προπορευόμενους.

Ο Ρικιάρντο ακολούθησε τις σχετικές οδηγίες, το μονοθέσιο ανταποκρίθηκε ιδανικά και μετά από διαδοχικές προσπεράσεις, είδε πρώτος την καρό σημαία.

Ο τέταρτος αγώνας της χρονιάς, θα διεξαχθεί γίνει στις 29 Απριλίου στο Αζερμπαϊτζάν.

Σαφής οδηγία της FIFA για τον τελικό Κυπέλλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις