Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Χωρίς να ιδρώσει καθόλου επικράτησε του Πανιωνίου ο ΠΑΟΚ!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χωρίς να ιδρώσει καθόλου επικράτησε του Πανιωνίου ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Πανιώνιο για την 27η αγωνιστική της Superleague, αφού “καθάρισε” το ματς από το πρώτο μέρος και επικράτησε με 3-1.  Εύκολη αποδείχθηκε τελικά η επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου με 3-1 για την 27η αγωνιστική της Super League, που τον φέρνει στην 1η θέση της κατάταξης με 58 βαθμούς, […]

Ο ΠΑΟΚ δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Πανιώνιο για την 27η αγωνιστική της Superleague, αφού “καθάρισε” το ματς από το πρώτο μέρος και επικράτησε με 3-1. 

Εύκολη αποδείχθηκε τελικά η επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου με 3-1 για την 27η αγωνιστική της Super League, που τον φέρνει στην 1η θέση της κατάταξης με 58 βαθμούς, ενώ εκκρεμεί αύριο ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Σκόρερ του «Δικεφάλου», που αγωνίστηκε λόγω τιμωρίας χωρίς τους οπάδούς του στο γήπεδο της Τούμπας, ο Σάκχοφ στο 2΄, ο Ελ Καντουρί στο 15΄ και ο Πρίγιοβιτς στο 66΄, ενώ για τους Νεοσμυρνιώτες μείωσε ο Ντουρμισάι ατο 78΄.

Απίστευτα επεισόδια στο Ερυθρός Αστέρας – Παρτιζάν

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ (Ραζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Σάκχοφ, Κάμπος, Ελ Καντουρί, Μακ, Πρίγιοβιτς.

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Πινιώτης, Σπιριντόνοβιτς, Σαββίδης, Μασούρας, Ντουρμισάι.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις