Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / “Μύθος” ο Βασίλης Σπανούλης
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Μύθος” ο Βασίλης Σπανούλης

Ο Βασίλης Σπανούλης στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο για την 23η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League ξεπέρασε τους 5.200 πόντους και ανέβηκε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του επαγγελματικού πρωταθλήματος. Αραούχο: Στην ΑΕΚ βρήκα αυτό που έψαχνα, αλλά… Ο αρχηγός του Ολυμπιακού άφησε στην 2η θέση τον Νίκο Χατζή (5.200), καθώς […]

Ο Βασίλης Σπανούλης στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο για την 23η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League ξεπέρασε τους 5.200 πόντους και ανέβηκε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του επαγγελματικού πρωταθλήματος.

Αραούχο: Στην ΑΕΚ βρήκα αυτό που έψαχνα, αλλά…

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού άφησε στην 2η θέση τον Νίκο Χατζή (5.200), καθώς στο 26:27 ευστόχησε από την γραμμή των βολών για το 42-56, έφτασε στους 9 πόντους στην αναμέτρηση και στους 5.201 συνολικά.
Το ματς διεκόπη προσωρινά και όλα τα μέλη του Ολυμπιακού αγκάλιασαν τον Βασίλη Σπανούλη, ενώ συγχαρητήρια του έδωσαν και οι “κυανέρυθροι”.

Ο Βασίλης Σπανούλης μάλιστα μεταξύ άλλων δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ πως “είμαι ευλογημένος, ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου”.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις