Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σενάριο – φωτιά: Εμπλέκουν και τη Λάρισα στον επικείμενο πόλεμο
ΕΛΛΑΔΑ

Σενάριο – φωτιά: Εμπλέκουν και τη Λάρισα στον επικείμενο πόλεμο

Σενάρια «πυροδοτούν» την εμπλοκή της Λάρισας στον επικείμενο πόλεμο στη Συρία. Η ανακοίνωση για την εγκατάσταση στο πολεμικό αεροδρόμιο της Λάρισας αμερικανικής βάσης μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drones) τύπου Mq-9 reaper ήταν αρκετή για να θορυβήσει πολλούς, σύμφωνα με το onlarissa. gr. Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, η Ελλάδα μετέχει έμμεσα μέσω των διευκολύνσεων μέσω της βάσης […]

Σενάρια «πυροδοτούν» την εμπλοκή της Λάρισας στον επικείμενο πόλεμο στη Συρία.

Η ανακοίνωση για την εγκατάσταση στο πολεμικό αεροδρόμιο της Λάρισας αμερικανικής βάσης μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drones) τύπου Mq-9 reaper ήταν αρκετή για να θορυβήσει πολλούς, σύμφωνα με το onlarissa. gr.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, η Ελλάδα μετέχει έμμεσα μέσω των διευκολύνσεων μέσω της βάσης της Σούδας στην Κρήτη που εξελίσσεται σε πυλώνα της αμερικανικής παρουσίας στη Μεσόγειο.

Διαβάστε ακόμα

Φοβισμένος ο Άσαντ από τις απειλές: Τα «μάζεψε» και έφυγε

«Είναι η πρώτη φορά που εμφανίστηκαν τέτοια αεροσκάφη στην Ελλάδα. Δεν είναι κοντά στο κέντρο επιχειρήσεων, αλλά ωστόσο δημιουργείται ένα ακόμη σημείο ενδιαφέροντος από το οποίο ενδεχομένως αν χρειαστεί να επιχειρήσουν αμερικάνικα μέσα προς τη Συρία ή σε άλλο σημείο ενδιαφέροντος προς την περιοχή», σχολίασε ο Γιάννης Παλιούρας.

Το παραπάνω σενάριο ενισχύει και δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία», σύμφωνα με το οποίο, δόθηκε το «πράσινο φως» και επισήμως για την επιχειρησιακή δράση από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Λάρισας των μη επανδρωμένων αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις