Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κουρουμπλής: «Η Ελλάδα δεν φοβάται κανέναν»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουρουμπλής: «Η Ελλάδα δεν φοβάται κανέναν»

Τη θέση της Ελλάδας και την τρέχουσα επικαιρότητα σχολιάζει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής. «Η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Η Ελλάδα δεν φοβάται κανέναν, δεν είναι Συρία, δεν είναι Ιράν», εξέφρασε ο κος Κουρουμπλής μιλώντας στο «Θέμα 104,6». Διαβάστε ακόμα Κουρουμπλής για Τουρκία: «Εμείς […]

Τη θέση της Ελλάδας και την τρέχουσα επικαιρότητα σχολιάζει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Η Ελλάδα δεν φοβάται κανέναν, δεν είναι Συρία, δεν είναι Ιράν», εξέφρασε ο κος Κουρουμπλής μιλώντας στο «Θέμα 104,6».

Διαβάστε ακόμα

Κουρουμπλής για Τουρκία: «Εμείς θα χάσουμε όσο…»

Και προσέθεσε: «Η Ελλάδα δεν είναι σε μια στιγμή αδυναμίας. Ο Ελληνικός στρατός είναι αποφασισμένος σε όποιον επιχειρήσει κατά της Ελλάδας να δώσει συντριπτική απάντηση. Αγρυπνούν οι φύλακες».

«O ελληνικός λαός, ξέρει, ότι η δική μας κυβέρνηση δεν έχει καμία ευθύνη για ό,τι συνέβη στην χώρα. Αυτή η κυβέρνηση δεν παρέλαβε την χώρα το 2009, αλλά το 2015, χρεοκοπημένη. Mιλάω με κόσμο στα μαγαζιά και μου λέει ότι ηρεμήσαμε και έχουμε δουλειά», κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις