Κουρουμπλής: «Η Ελλάδα δεν φοβάται κανέναν»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουρουμπλής: «Η Ελλάδα δεν φοβάται κανέναν»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Τη θέση της Ελλάδας και την τρέχουσα επικαιρότητα σχολιάζει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής. «Η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Η Ελλάδα δεν φοβάται κανέναν, δεν είναι Συρία, δεν είναι Ιράν», εξέφρασε ο κος Κουρουμπλής μιλώντας στο «Θέμα 104,6». Διαβάστε ακόμα Κουρουμπλής για Τουρκία: «Εμείς […]

11.04.2018 | 09:48

Τη θέση της Ελλάδας και την τρέχουσα επικαιρότητα σχολιάζει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Η Ελλάδα δεν φοβάται κανέναν, δεν είναι Συρία, δεν είναι Ιράν», εξέφρασε ο κος Κουρουμπλής μιλώντας στο «Θέμα 104,6».

Διαβάστε ακόμα

Κουρουμπλής για Τουρκία: «Εμείς θα χάσουμε όσο…»

Και προσέθεσε: «Η Ελλάδα δεν είναι σε μια στιγμή αδυναμίας. Ο Ελληνικός στρατός είναι αποφασισμένος σε όποιον επιχειρήσει κατά της Ελλάδας να δώσει συντριπτική απάντηση. Αγρυπνούν οι φύλακες».

«O ελληνικός λαός, ξέρει, ότι η δική μας κυβέρνηση δεν έχει καμία ευθύνη για ό,τι συνέβη στην χώρα. Αυτή η κυβέρνηση δεν παρέλαβε την χώρα το 2009, αλλά το 2015, χρεοκοπημένη. Mιλάω με κόσμο στα μαγαζιά και μου λέει ότι ηρεμήσαμε και έχουμε δουλειά», κατέληξε.

Exit mobile version