Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

30

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / “Φαρμάκι” για τη Ραμόνα: Εγώ δεν πάω σε κω…μπαρα, ούτε σε σκυλάδικα του 17ου χλμ (vid)
LIFESTYLE

“Φαρμάκι” για τη Ραμόνα: Εγώ δεν πάω σε κω…μπαρα, ούτε σε σκυλάδικα του 17ου χλμ (vid)

Ένα σχόλιο που είχε κάνει ο Δημήτρης Παπανώτας για τη Ραμόνα Βλαντή, πήρε απάντηση από τη νικήτρια του My Style Rocks. Η συνέχεια όμως, ήταν πολύ χειρότερη. Η Ιωάννα Τούνη για τις σχέσεις με τον πατέρα της -«Θα ήθελα να ρίξει τα μούτρα του…» «Ποιος είναι ο Παπανώτας; Δεν τον γνωρίζω τον κύριο», είπε η […]

Ένα σχόλιο που είχε κάνει ο Δημήτρης Παπανώτας για τη Ραμόνα Βλαντή, πήρε απάντηση από τη νικήτρια του My Style Rocks.

Η συνέχεια όμως, ήταν πολύ χειρότερη.

Η Ιωάννα Τούνη για τις σχέσεις με τον πατέρα της -«Θα ήθελα να ρίξει τα μούτρα του…»

«Ποιος είναι ο Παπανώτας; Δεν τον γνωρίζω τον κύριο», είπε η Ραμόνα Βλαντή και αφού αναρωτήθηκε αν είναι δημοσιογράφος στην Ελλάδα του 2018, κατέληξε λέγοντας την άκομψη φράση: «Ο άδειος τενεκές κάνει θόρυβο, όχι ο γεμάτος».

Ο Δημήτρης Παπανώτας, αφού άκουσε τη δήλωση, είπε διάφορα «φωνήεντα».

Τους έσπασε τα νεύρα αλλά έφυγε με το έπαθλο: Ποια είναι η «τσαντισμένη» νικήτρια του My Style Rocks

«Βγήκε από μέσα το… από «τσο» αρχίζει. Δεν φταίει η κυρία που ήρθε οικονομική μετανάστρια από τη Ρουμανία του Τσαουσέσκου στη χώρα μας για να κάνει δήθεν μόδα. Επίσης δεν φταίει που δεν ξέρει ποιοι έκαναν εδώ τηλεόραση τόσα χρόνια.

Φταίνε οι άνθρωποι της τηλεόρασης που ξαφνικά, έχει δύο χρόνια που μας γέμισαν κυρίες οι οποίες σύχναζαν όχι σε σικ κλαμπ της Αθήνας, αλλά φαντάζομαι σε μέρη που δεν συχνάζω εγώ.

Πού να με ξέρει η κοπέλα; Εγώ δεν πάω σε καζίνο ποτέ, δεν πάω σε στριπτιτζάδικα, δεν πάω σε κω…μπαρα, δεν πάω σε σκυλάδικα του 17ου χιλιομέτρου της εθνικής οδού… Για να μην με ξέρει, μάλλον συχνάζουμε κάπου αλλού.

Να μάθω ποια είναι τι; Να πάω να κάνω έρευνα στο Βουκουρέστι; Κάποια κανάλια περιθάλπουν αυτούς τους ανθρώπους και κάποια στιγμή θα το πληρώσουν αυτό. Είναι λίγο βηταρία.

Η Σοφία Λεοντίτση εξηγεί γιατί δεν θέλει σχέσεις με την μητέρα της (vid)

Έχει το ίδιο επίθετο με τον Κόμη Δράκουλα, από που θα ‘ναι; Είναι ντροπή! Κάποιος να τις μαζέψει και κάποιος να μαζέψει και τους συγκεκριμένους κυρίους που υποτίθεται ότι ξέρουν τηλεόραση και κάνουν αυτά τα εγκλήματα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις