Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βαρύς ο… νταλκάς – Κοτζιάς σε Σέρβο ΥΠΕΞ: “Σπάσ’ τα όλα” (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαρύς ο… νταλκάς – Κοτζιάς σε Σέρβο ΥΠΕΞ: “Σπάσ’ τα όλα” (vid)

Τη Σερβία επισκέφτηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς Αρχικά συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ίβιτσα Ντάτσιτς, ενώ αργότερα θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της χώρας Αλεξάνταρ Βούτσιτς. Τελικός προορισμός του κ. Κοτζιά η ΠΓΔΜ, όπου το απόγευμα στην Οχρίδα θα συναντηθεί με τον ΥΠΕΞ των Σκοπίων Νικολά Ντιμιτρόφ. Κατά τις συνομιλίες με τον κ. […]

Τη Σερβία επισκέφτηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς

Αρχικά συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ίβιτσα Ντάτσιτς, ενώ αργότερα θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της χώρας Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Τελικός προορισμός του κ. Κοτζιά η ΠΓΔΜ, όπου το απόγευμα στην Οχρίδα θα συναντηθεί με τον ΥΠΕΞ των Σκοπίων Νικολά Ντιμιτρόφ.

Κατά τις συνομιλίες με τον κ. Ντάτσιτς στο Βελιγράδι θα συζητήσουν για την εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας στους τομείς των υποδομών, της ενέργειας και των μεταφορών, για τις εξελίξεις στην περιοχή και για την ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων εν όψει και της Συνόδου Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων τον Μάιο.

Μετά την κατ’ ιδίαν συνάντηση των δύο ΥΠΕΞ και τις διευρυμένες διαβουλεύσεις των δύο αντιπροσωπειών οι κ.κ. Κοτζιάς και Ντάτσιτς θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου.

Τριήμερη περιοδεία Κοτζιά – Με ποιους θα συναντηθεί

Η μεγάλη έκπληξη του Ίβιτσα Ντάτσιτς στον Νίκο Κοτζιά

Κατά τη διάρκεια του δείπνου που παρέθεσε προς τιμήν του στο Βελιγράδι του τραγούδησε στα ελληνικά.

Ο Ντάτσις, πήρε το μικρόφωνο και με συνοδεία μουσικών, ερμήνευσε σε άπταιστα ελληνικά το τραγούδι «Μη μου θυμώνεις μάτια μου».

Ο Κοτζιάς σηκώθηκε όρθιος, τον αγκάλιασε και σιγοτραγούδησε μαζί του.

Μάλιστα, στο τέλος ο Σέρβος ΥΠΕΞ έσπασε και ένα πιάτο με τον Κοτζιά να αναφωνεί «σπάσ’τα όλα»!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις