Αθήνα

°C

Τετάρτη

20

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τραγωδία στον Λάδωνα: «Δεν είναι δυνατό να την αφήσουν και να φύγουν» (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγωδία στον Λάδωνα: «Δεν είναι δυνατό να την αφήσουν και να φύγουν» (vid)

Σε τραγική κατάσταση είναι ο πατέρας της 40χρονης που έχασε τη ζωή της κάνοντας ράφτινγκ στον Λάδωνα. Ο πατέρας της 40χρονης που έπεσε στο νερό και έχασε τη ζωή της μίλησε στον Alpha. «Αυτό που συνέβη είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν γονιό. Η κόρη μου ήταν με τα εγγόνια μου. Πήγαν σε […]

Σε τραγική κατάσταση είναι ο πατέρας της 40χρονης που έχασε τη ζωή της κάνοντας ράφτινγκ στον Λάδωνα.

Ο πατέρας της 40χρονης που έπεσε στο νερό και έχασε τη ζωή της μίλησε στον Alpha.

«Αυτό που συνέβη είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν γονιό. Η κόρη μου ήταν με τα εγγόνια μου. Πήγαν σε οργανωμένο γκρουπ, τουμπάρισε η βάρκα, χτύπησαν σε έναν κορμό.

Είναι δυνατόν μια τέτοια εταιρεία να μου αφήσει το κορίτσι εκεί πέρα; Και να φύγουν; Ας τους έβγαζε ο ναυαγοσώστης που έχουν εκεί. Ας έψαχναν», είπε ο πατέρας της άτυχης 40χρονης.

Άσχημη κατάληξη για 24χρονο το παιχνίδι με τα βεγγαλικά

«Δεν το έχω πιστέψει ακόμα. Λέω ότι το κορίτσι μου είναι εκεί και θα πάω να το δω. Μεθαύριο τι θα γίνει. Αυτό σκέφτομαι. Πώς θα συγκρατήσω τη γυναίκα μου», είπε επίσης ο γονιός.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα επέβαινε με ομάδα έξι ατόμων στη βάρκα και έκαναν κατάβαση του Λάδωνα από τα Φιλέικα Καλύβια προς τη λίμνη.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής η βάρκα ανετράπη και τα έξι άτομα βρέθηκαν στο νερό. Η άτυχη 40χρονη παρασύρθηκε στα νερά κάτω από κορμούς δένδρων με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Το σώμα της 40χρονης εντοπίστηκε μερικά μέτρα πιο κάτω από την ανατροπή της βάρκας, εγκλωβισμένη κάτω από κλαδιά και κορμούς δέντρων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις