Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

26

Νοεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ανδρέας Γεωργίου: Είχα σχέσεις και με πήγαινε πίσω όλο αυτό
LIFESTYLE

Ανδρέας Γεωργίου: Είχα σχέσεις και με πήγαινε πίσω όλο αυτό

O Αντρέας Γεωργίου βρίσκεται στην πιο δημιουργική περίοδο της ζωής του. Ο ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Down Town μιλώντας για την επιτυχημένη σειρά «Τατουάζ», για την καριέρα του ως ηθοποιός και ως σκηνοθέτης, αλλά και για την ερωτική ζωή του. Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν είναι ερωτευμένος, ο Αντρέας Γεωργίου απαντά: «Είμαι μόνος […]

O Αντρέας Γεωργίου βρίσκεται στην πιο δημιουργική περίοδο της ζωής του.

Ο ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Down Town μιλώντας για την επιτυχημένη σειρά «Τατουάζ», για την καριέρα του ως ηθοποιός και ως σκηνοθέτης, αλλά και για την ερωτική ζωή του.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν είναι ερωτευμένος, ο Αντρέας Γεωργίου απαντά:

«Είμαι μόνος μου! Έρχομαι σε αμηχανία όταν μιλάω για τον έρωτα στη ζωή μου, επειδή από μικρός σκέφτομαι ότι θα ερωτευτώ παράφορα, θα κάνω οικογένεια και παιδιά – κι όμως αυτό δεν έρχεται.

Και δεν έρχεται επειδή δεν είναι ακόμα η σωστή στιγμή μάλλον. Έχω ρίξει όλο μου το βάρος στη δουλειά και μου φτάνει. Για τα επόμενα δέκα χρόνια δεν βλέπω να το κάνω. Είχα σχέσεις και είδα ότι με πήγαινε πίσω όλο αυτό, δεν με εξέλισσε.

Το ιδανικό είναι να είσαι με έναν σύντροφο που σε πάει μπροστά, που κατανοεί τις ανάγκες σου και είναι μέσα σε αυτό το πακέτο της καθημερινότητας που ζεις.

Έχω δυσκολία στο να βρω έναν άνθρωπο που να αντέχει την καθημερινότητά μου. Δεν έχω βρει τέτοια σύντροφο.

Μου αρέσει το άγχος, το τρέξιμο της δουλειάς, η επαφή με τον κόσμο και, λογικό είναι, αν αυτή είναι η προτεραιότητά μου, η προσωπική μου ζωή να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Ε, δεν νομίζω να το δέχεται κάποιος εύκολα! Γι’ αυτό και έχω αδικήσει συντρόφους μου στο παρελθόν.

Το έχω δοκιμάσει, το να συνδυάσω τη δουλειά και τη σχέση μου, αλλά δεν μου πετυχαίνει. Όμως, ρίχνω όλο μου το βάρος στη δουλειά, επειδή με εξελίσσει, και σίγουρα όχι για να βγάλω πολλά λεφτά ή για να εισπράξω φήμη και δόξα.

Η δουλειά για μένα είναι ένα πνευματικό ταξίδι που με ωριμάζει.

Από την άλλη, υπάρχουν στιγμές που γυρίζω πολύ κουρασμένος το βράδυ σπίτι μου και δεν με περιμένει κανείς. Η συντροφικότητα, ναι, μου λείπει. Όμως έχω συμβιβαστεί με το γεγονός ότι κάτι κερδίζω και κάτι χάνω», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ελένη Φουρέιρα: Πηγαίνω συχνά στην Αλβανία

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις