Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Πάσχα στο Μαρούσι
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πάσχα στο Μαρούσι

Τη γιορτή του Πάσχα γιορτάζει και φέτος ο Δήμος Αμαρουσίου και στήνει παραδοσιακό γλέντι για όλους τους πολίτες, στον Υπαίθριο Χώρο του Αμαλίειου (Λεωφόρος Κηφισίας 219 ), ανήμερα του Πάσχα, την Κυριακή 8 Απριλίου 2018, από τις 12:00 το μεσημέρι. Οι παραδοσιακοί ερμηνευτές Νάσια Κονιτοπούλου και Αντώνης Κυρίτσης, μαζί με τους Βασίλη Πάτσιο, Θεώνη Βελλή, […]

Τη γιορτή του Πάσχα γιορτάζει και φέτος ο Δήμος Αμαρουσίου και στήνει παραδοσιακό γλέντι για όλους τους πολίτες, στον Υπαίθριο Χώρο του Αμαλίειου (Λεωφόρος Κηφισίας 219 ), ανήμερα του Πάσχα, την Κυριακή 8 Απριλίου 2018, από τις 12:00 το μεσημέρι.

Οι παραδοσιακοί ερμηνευτές Νάσια Κονιτοπούλου και Αντώνης Κυρίτσης, μαζί με τους Βασίλη Πάτσιο, Θεώνη Βελλή, Ειρήνη Τσόκου, Θωμά Κυρίτση, στο παραδοσιακό, νησιώτικο και λαϊκό τραγούδι, θα ανεβάσουν το κέφι και την εορταστική διάθεση, υπό τη μουσική επιμέλεια του Γιώργου Υδραίου και με τη συνοδεία των μουσικών: Πέτρου Χαλκιά (κλαρίνο), Γιώργου Γαμπιεράκη (βιολί), Κυριάκου Ζωτιάδη (λαούτο), Διονύση Διονυσόπουλου (μπουζούκι), Θανάση Πάτσιου (πλήκτρα), Φώτη Σερφά (κιθάρα), Νίκου Καρνάβα (κρουστά- τύμπανα).

Χρώματα και Μυρωδιές στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος

Επιπλέον, το παραδοσιακό γλέντι θα διανθίσουν με χορούς από όλη την Ελλάδα τα Τμήματα Παραδοσιακών Χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.

Το Πάσχα στο Μαρούσι, όπως κάθε χρόνο, προσφέρεται δωρεάν για όλους τους πολίτες, αφού την πρωτοβουλία για το Πασχαλινό γλέντι υποστηρίζουν με τις ευγενικές χορηγίες τους οι παραγωγοί που συμμετέχουν στις δράσεις του Δήμου και οι Τοπικές Επιχειρήσεις.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις