Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / «Φλερτ» με πρώην των… πράσινων ο Ολυμπιακός (pic)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Φλερτ» με πρώην των… πράσινων ο Ολυμπιακός (pic)

Ψάχνεται και για τεχνικό διευθυντή η ΠΑΕ Ολυμπιακός, σκανάροντας λίστες με μεγάλα ονόματα. Όπως αναφέρει ο «Πρωταθλητής», ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται στη λίστα των ανθρώπων των ερυθρόλευκων για το παραπάνω πόστο στον σύλλογο. Μετά από τη διαφαινόμενη συμφωνία με τον Πέδρο Μάρτινς, οι Πειραιώτες προχωρούν και με το ζήτημα του τεχνικού διευθυντή. Διαβάστε ακόμα Σπανούλης: «Είμαι… ψυχάκιας […]

Ψάχνεται και για τεχνικό διευθυντή η ΠΑΕ Ολυμπιακός, σκανάροντας λίστες με μεγάλα ονόματα.

Όπως αναφέρει ο «Πρωταθλητής», ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται στη λίστα των ανθρώπων των ερυθρόλευκων για το παραπάνω πόστο στον σύλλογο.

Μετά από τη διαφαινόμενη συμφωνία με τον Πέδρο Μάρτινς, οι Πειραιώτες προχωρούν και με το ζήτημα του τεχνικού διευθυντή.

Διαβάστε ακόμα

Σπανούλης: «Είμαι… ψυχάκιας με το μπάσκετ»

Φαίνεται ο Έλληνας παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής βρίσκεται στις σκέψεις των ανθρώπων του Λιμανιού για αυτή τη θέση, καθώς εκτιμούν τη δουλειά που έκανε στον Παναθηναϊκό και στην Κύπρο.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, στη Λάρισα και στην Πρέμιερ Λιγκ στις ομάδες Νιούκαστλ και Λέστερ.

Επιπλέον, το καλοκαίρι του 2013 ανακοινώθηκε η πρόσληψή του ως τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό, από όπου αποχώρησε στις 11 Νοεμβρίου 2014. Τον Μάρτιο του 2016 ανέλαβε τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας Λευκωσίας φεύγοντας ένα χρόνο αργότερα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις