Αθήνα

°C

Τρίτη

18

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αιχμηρή ανάρτηση του Μάνου για την Uber
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αιχμηρή ανάρτηση του Μάνου για την Uber

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση στο Facebook σχολίασε ο Στέφανος Μάνος την αναστολή λειτουργίας της UberX στην Ελλάδα. «Παραφυλάνε μωροφιλόδοξοι και φθονεροί υπουργοί και μόλις ξεμυτίσει κάποιος ή κάποιοι με κάτι καινούργιο, μια καινοτομία και κερδίσουν (δηλαδή τύχουν της έγκρισης της αγοράς) ορμάνε να χαλάσουν τη δουλειά. Σπίρτζης εναντίον Uber και Beat. Uber: «Τέλος» για […]

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση στο Facebook σχολίασε ο Στέφανος Μάνος την αναστολή λειτουργίας της UberX στην Ελλάδα.

«Παραφυλάνε μωροφιλόδοξοι και φθονεροί υπουργοί και μόλις ξεμυτίσει κάποιος ή κάποιοι με κάτι καινούργιο, μια καινοτομία και κερδίσουν (δηλαδή τύχουν της έγκρισης της αγοράς) ορμάνε να χαλάσουν τη δουλειά. Σπίρτζης εναντίον Uber και Beat.

Uber: «Τέλος» για την Ελλάδα – Ποια υπηρεσία της αναστέλλεται

Τσακαλώτος εναντίον Airbnb» τονίζει ο κ. Μάνος και συμπληρώνει:

«Αθέμιτος ανταγωνισμός, δεν πληρώνουν φόρους» φωνάζουν οι κόκκινοι υπουργοί. Ε και! Αυτό θέλουμε. Μια πολιτεία που προσελκύει καινοτόμους επιχειρηματίες και τους λέει: «Κάντε κάτι καινούργιο, κερδίστε και για τουλάχιστον 5 χρόνια δεν θα αλλάξουμε το νομικό πλαίσιο που ίσχυε όταν ξεκινήσατε.»

Ο Λυμπερόπουλος για την Uber

Και ας ξελαρυγγιάζονται ο εκπρόσωπος των ταξιτζήδων και των ξενοδόχων και όποιοι άλλοι προκύψουν.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις