Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

09

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σπίρτζης για Uber: Από πού φεύγει;
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπίρτζης για Uber: Από πού φεύγει;

«Για να φύγει κάποιος από την Ελλάδα θα πρέπει να έχει έδρα στην Ελλάδα, έστω ένα γραφείο. Να φορολογείται στην Ελλάδα, η Uber δεν έχει τίποτα. Από πού να φύγει;». Με αυτά τα λόγια σχολίασε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης την απόφαση της Uber να αναστείλει μία από τις υπηρεσίες της στην Αθήνα. Uber: «Τέλος» για την […]

«Για να φύγει κάποιος από την Ελλάδα θα πρέπει να έχει έδρα στην Ελλάδα, έστω ένα γραφείο. Να φορολογείται στην Ελλάδα, η Uber δεν έχει τίποτα. Από πού να φύγει;».

Με αυτά τα λόγια σχολίασε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης την απόφαση της Uber να αναστείλει μία από τις υπηρεσίες της στην Αθήνα.

Uber: «Τέλος» για την Ελλάδα – Ποια υπηρεσία της αναστέλλεται

Αναστολή της υπηρεσίας Uber X στην Αθήνα αποφάσισε η Uber

Μάλιστα η εταιρεία, σε ανακοίνωσή της με την οποία εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν αναστολή της υπηρεσίας UberX, επικαλείται την πρόσφατη τροποποίηση της νομοθεσίας που διέπει τη λειτουργία του κλάδου στην Ελλάδα και επισημαίνει ότι θα επανεξετάσει τη θέση της υπό το φως των νέων δεδομένων.

«Όποιοι θέλουν να δραστηριοποιούνται στη χώρα τηρώντας την κείμενη νομοθεσία και να πληρώνουν φόρους, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα», τόνισε ο κ. Σπίρτζης, σχολιάζοντας την εξέλιξη αυτή στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Κληθείς δε να σχολιάσει εκείνους που του καταλογίζουν ότι έκανε τα πάντα για να διώξει την Uber, ο κ. Σπίρτζης τόνισε πως αυτοί «δεν ξέρουν τι τους γίνεται».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις