Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

09

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Uber: «Τέλος» για την Ελλάδα – Ποια υπηρεσία της αναστέλλεται
ΕΛΛΑΔΑ

Uber: «Τέλος» για την Ελλάδα – Ποια υπηρεσία της αναστέλλεται

H γνωστή εταιρεία παροχής υπηρεσιών, Uber, αποφάσισε να αναστείλει μια εκ των παροχών της. Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η Uber αποφάσισε την προσωρινή αναστολή της υπηρεσίας uberX στην Αθήνα από την επόμενη Τρίτη (10/4). Διαβάστε ακόμα «Αυτόνομο» ταξί της Uber σκότωσε πεζή (vid) Αιτία στάθηκε το νέο νομοθετικό πλαίσιο, που ψηφίστηκε πρόσφατα με διατάξεις που επηρεάζουν τις υπηρεσίες ridesharing. […]

H γνωστή εταιρεία παροχής υπηρεσιών, Uber, αποφάσισε να αναστείλει μια εκ των παροχών της.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η Uber αποφάσισε την προσωρινή αναστολή της υπηρεσίας uberX στην Αθήνα από την επόμενη Τρίτη (10/4).

Διαβάστε ακόμα

«Αυτόνομο» ταξί της Uber σκότωσε πεζή (vid)

Αιτία στάθηκε το νέο νομοθετικό πλαίσιο, που ψηφίστηκε πρόσφατα με διατάξεις που επηρεάζουν τις υπηρεσίες ridesharing. «Θα πρέπει να αξιολογήσουμε εάν και πώς μπορούμε να λειτουργήσουμε σύμφωνα με αυτό το νέο πλαίσιο», αναφέρει η εταιρεία.

Ξεκαθαρίζει μάλιστα ότι πρόθεσή της είναι να συνεργαστεί με όλους τους σχετικούς φορείς στη χώρα, ώστε να βρεθεί τρόπος να συνεχίσουν να απολαμβάνουν οι Έλληνες τις υπηρεσίες της.

«Παραμένουμε αποφασισμένοι να συνεισφέρουμε στην Ελλάδα και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε την υπηρεσία uberTAXI στην Αθήνα. Τις επόμενες μέρες, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε τους συνεργάτες και τους οδηγούς που βασίστηκαν στην εφαρμογή μας κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε ακόμα

Νέες απειλές Λυμπερόπουλου: Σε λίγο θα πυροβολούμε χωρίς να σημαδεύουμε

Η Uber λειτουργεί σε 65 χώρες και περισσότερες από 600 πόλεις ανά τον κόσμο, ενώ στην Ελλάδα έχει παρουσία από το 2015.

Η αναστολή θα ισχύσει έως ότου βρεθεί λύση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις