Αθήνα

°C

Τρίτη

19

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef: Αποχώρηση – “Δεν πιστεύω ότι βγαίνοντας χάνω πολλά” (vid)
LIFESTYLE

MasterChef: Αποχώρηση – “Δεν πιστεύω ότι βγαίνοντας χάνω πολλά” (vid)

Εκτός MasterChef βρίσκεται ο Τζώρτζης Παπανικολάου. Ο 25χρονος δεν τα κατάφερε στη δοκιμασία αποχώρησης και αποχαιρέτησε τον διαγωνισμό μαγειρικής. Οι δύο διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα πιάτο του σεφ Γιάννη Μανίκη, το οποίο ήταν αρκετά δύσκολο, ειδικά όσον αφορά την τεχνική. Ο Τζώρτζης συγκέντρωσε 18 βαθμούς, έναντι 24 βαθμών του Γιώργου. Σοκαριστικός τραυματισμός στο Survivor […]

Εκτός MasterChef βρίσκεται ο Τζώρτζης Παπανικολάου.

Ο 25χρονος δεν τα κατάφερε στη δοκιμασία αποχώρησης και αποχαιρέτησε τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Οι δύο διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα πιάτο του σεφ Γιάννη Μανίκη, το οποίο ήταν αρκετά δύσκολο, ειδικά όσον αφορά την τεχνική.

Ο Τζώρτζης συγκέντρωσε 18 βαθμούς, έναντι 24 βαθμών του Γιώργου.

Σοκαριστικός τραυματισμός στο Survivor (vid)

«Δεν πιστεύω ότι βγαίνοντας από τον διαγωνισμό χάνω πολλά πράγματα. Σίγουρα χάνω την παραμονή μου, αλλά έχω κερδίσει τόσα, που αν τα βάλω κάτω, ούτε η καλύτερη σχολή δεν θα μου τα έδινε. Από την πρώτη μέρα του διαγωνισμού έδειξα τον αληθινό μου εαυτό. Αυτός που είμαι.

Είμαι ένας κοινωνικός άνθρωπος. Δεν έπαιξα με στρατηγικές. Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα γιατί μέσα σε αυτή την κουζίνα βγήκε όλο το παραγωγικό άγχος που είχα.

Η αλήθεια είναι ότι άνοιξα πάρα πολλές φορές την πόρτα και σήμερα ήρθε η μέρα να την κλείσω. Έδειξα πραγματικά ποιος είμαι, αυτό φαινόταν στο πιάτο μου και η παραμονή μου μέχρι τώρα έδειξε ποιος πραγματικά είναι ο Τζώρτζης», είπε ο Τζώρτζης Παπανικολάου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις