Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σε εξέλιξη διακοπές ρεύματος: Ποιες περιοχές αφορά
ΕΛΛΑΔΑ

Σε εξέλιξη διακοπές ρεύματος: Ποιες περιοχές αφορά

Σε εξέλιξη είναι διακοπές της ηλεκτροδότησης από τον ΔΕΔΔΗΕ, για σήμερα (4/4) Μεγάλη Τετάρτη, σε περιοχές του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Δήμου Θερμαϊκού. Ειδικότερα, διακοπή ρεύματος πραγματοποιείται από το πρωί στις 08:00 και μέχρι τις 13:00 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η διακοπή αφορά στην Εγνατία από το ύψος του Παλέ ντε Σπορ έως την οδό Λυσίμαχου […]

Σε εξέλιξη είναι διακοπές της ηλεκτροδότησης από τον ΔΕΔΔΗΕ, για σήμερα (4/4) Μεγάλη Τετάρτη, σε περιοχές του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Δήμου Θερμαϊκού.

Ειδικότερα, διακοπή ρεύματος πραγματοποιείται από το πρωί στις 08:00 και μέχρι τις 13:00 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η διακοπή αφορά στην Εγνατία από το ύψος του Παλέ ντε Σπορ έως την οδό Λυσίμαχου Καυτατζόγλου αλλά και τις αρχές της Γρηγορίου Λαμπράκη.

Διαβάστε ακόμα

Αφαίρεση πινακίδων και διπλώματος – Τι ισχύει

Επιπλέον, διακοπή ρεύματος πραγματοποιείται από τις 08:00 μέχρι τις 15:00 και στο δημοτικό διαμέρισμα της Περαίας, στον δήμο Θερμαϊκού. Η διακοπή αφορά στις οδούς Αθανασίου Διάκου – Σμύρνης – Γραβιάς – Παύλου Μπακογιάννη στην Άνω Περαία.

Οι εν λόγω διακοπές ρεύματος ήταν προγραμματισμένες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις