Αθήνα

°C

Τρίτη

11

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / «Condom snorting» – H νέα διαστροφή (vid)
PLUS

«Condom snorting» – H νέα διαστροφή (vid)

  Το τι μπορεί να κάνει πια κανείς για ένα like ή ένα follow στο διαδίκτυο είναι απίστευτο. Τα επικίνδυνα διαδικτυακά challenges, παρά την απειλή που κρύβουν για τη ζωή και την υγεία όσων τα δοκιμάζουν συνεχίζονται. Η τελευταία «τρέλα» των social media θέλει παιδιά και εφήβους να επιχειρούν να «σνιφάρουν» προφυλακτικά από τη μύτη […]

 

Το τι μπορεί να κάνει πια κανείς για ένα like ή ένα follow στο διαδίκτυο είναι απίστευτο.

Τα επικίνδυνα διαδικτυακά challenges, παρά την απειλή που κρύβουν για τη ζωή και την υγεία όσων τα δοκιμάζουν συνεχίζονται.

Η τελευταία «τρέλα» των social media θέλει παιδιά και εφήβους να επιχειρούν να «σνιφάρουν» προφυλακτικά από τη μύτη τους.

Στο βίντεο εμφανίζονται νεαρά άτομα να τοποθετούν ένα ξετυλιγμένο προφυλακτικό στο ρουθούνι τους, να ρουφάνε δυνατά και στη συνέχεια να το αφαιρούν από το λαιμό τους.

Αυτό, είναι άκρως επικίνδυνο, αφού μπορεί να προκαλέσει πνιγμό.

Ζεστά βράδια στο μπαλκόνι με τζιν – Τα μυστικά για να εντυπωσιάσεις

Πολλοί από τους εφήβους που το δοκιμάζουν είναι μόνοι τους μπροστά από μια κάμερα, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει κανείς να τους βοηθήσει αν πάει κάτι στραβά.

Η μόδα του «condom snorting» είχε εμφανιστεί και παλαιότερα, συγκεκριμένα το 2013.

Ο τρόπος με τον οποίο αναβιώνουν αυτά τα challenges είναι άκρως ανησυχητικός, καθώς φαίνεται πως τα νεαρά άτομα αναζητούν συνεχώς παρακινδυνευμένους τρόπους να τραβήξουν την προσοχή στα social media χωρίς να νοιάζονται αν κάποιος στο παρελθόν είχε πάθε κακό δοκιμάζοντας μία από αυτές τις «προκλήσεις».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις