Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Ληστές στο σπίτι του Πανταζή – Μπήκαν με όπλα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ληστές στο σπίτι του Πανταζή – Μπήκαν με όπλα

  Tου Πέτρου Καρσιώτη Και το σπίτι του δημοφιλούς τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή στη Βουλιαγμένη, έγινε στόχος διδύμου κουκουλοφόρων ληστών! Ξημερώματα Σαββάτου η εισβολή των κουκουλοφόρων Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, στις 4 και 30 το πρωί του Σαββάτου και ενώ ο τραγουδιστής βρισκόταν εκτός σπιτιού για τις καλλιτεχνικές, επαγγελματικές […]

 

Tου Πέτρου Καρσιώτη

Και το σπίτι του δημοφιλούς τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή στη Βουλιαγμένη, έγινε στόχος διδύμου κουκουλοφόρων ληστών!

Ξημερώματα Σαββάτου η εισβολή των κουκουλοφόρων

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, στις 4 και 30 το πρωί του Σαββάτου και ενώ ο τραγουδιστής βρισκόταν εκτός σπιτιού για τις καλλιτεχνικές, επαγγελματικές υποχρεώσεις του, δύο ένοπλοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα στο ισόγειο τετραώροφης κατοικίας.

Έφτασαν και στο υπόγειο, στα δωμάτια των οικιακών βοηθών

Ερεύνησαν τους χώρους και κάποια στιγμή έφθασαν και στο υπόγειο όπου είναι τα δωμάτια των δύο Ρωσίδων, οικιακών βοηθών του Λευτέρη Πανταζή.

Τις ακινητοποίησαν με πιστόλι

Τις απείλησαν με το όπλο, τις ακινητοποίησαν και σύμφωνα με πληροφορίες αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και συλλογή πανάκριβων ρολογιών του τραγουδιστή.

Παρά μία… τεσσαράκοντα οι ληστρικές επιδρομές της συμμορίας Αλβανών

Στις έρευνες αστυνομικοί της ασφάλειας

Στην τετραώροφη κατοικία του τραγουδιστή έφθασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, οι οποίοι πήραν καταθέσεις από τις δύο αλλοδαπές οικιακές βοηθούς.

Από την άλλη πλευρά αστυνομικοί του εγκληματολογικού Τμήματος της Αστυνομίας έφθασαν στο σπίτι της Βουλιαγμένης και σάρωσαν τους χώρους στην προσπάθειά τους να βρουν στοιχεία που θα τους οδηγούσαν στα ίχνη των κουκουλοφόρων.

Στο βιντεοληπτικό υλικό

Παράλληλα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πήραν βιντεοληπτικό υλικό από τους γύρω χώρους για τυχόν αξιοποίηση, ενώ θα γίνει προσπάθεια να λάβουν οπτικό υλικό και από προηγούμενες ημέρες.

Είχαν πληροφορίες οι ληστές

Κι αυτό γιατί πιστεύεται ότι οι ένοπλοι κουκουλοφόροι γνώριζαν τίνος ιδιοκτησίας είναι το τετραώροφο σπίτι και αφού κατόπτευσαν για να δουν ποιες ώρες έλειπε ο τραγουδιστής στις υποχρεώσεις του, προετοίμασαν τη ληστρική τους επιδρομή.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις