Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τέλειο αποτέλεσμα: «Έξυπνα» μυστικά για τα ψάρια
PLUS

Τέλειο αποτέλεσμα: «Έξυπνα» μυστικά για τα ψάρια

Αυτά είναι τα «έξυπνα» και απλά μυστικά για να έχετε τέλειο αποτέλεσμα στα ψάρια. Στόχος να γίνει η διαδικασία της μαγειρικής πιο διασκεδαστική και εύκολη. Υπάρχουν, λοιπόν, πολλά μυστικά – συμβουλές που δεν ξέρουν πολλοί. Για παράδειγμα, το πόσο νόστιμο και ζουμερό θα βγει το ψάρι είναι πολύ σημαντικό. Σύμφωνα με την Ελένη Ψυχούλη, πριν τα […]

Αυτά είναι τα «έξυπνα» και απλά μυστικά για να έχετε τέλειο αποτέλεσμα στα ψάρια.

Στόχος να γίνει η διαδικασία της μαγειρικής πιο διασκεδαστική και εύκολη. Υπάρχουν, λοιπόν, πολλά μυστικά – συμβουλές που δεν ξέρουν πολλοί.

Για παράδειγμα, το πόσο νόστιμο και ζουμερό θα βγει το ψάρι είναι πολύ σημαντικό. Σύμφωνα με την Ελένη Ψυχούλη, πριν τα τηγανίσουμε, τα βάζουμε για μερικά λεπτά σε χυμό λεμονιού ή σε ξύδι. Έτσι γίνονται άσπρα και σφιχτά, δεν διαλύονται και αποκτούν ωραία μυρωδιά.

Διαβάστε ακόμα

Υγρά μπισκότα σοκολάτας με αυτό το «μυστικό»

Για να καθαρίσουμε τα ψάρια τα βάζουμε να μουσκέψουν για λίγο σε νερό στο οποίο έχουμε διαλύσει ένα κουτάλι σόδα του φαγητού. Έτσι αφαιρούνται ευκολότερα τα λέπια. Το ίδιο συμβαίνει κι όταν προηγουμένως τα βουτήξουμε για μισό λεπτό σε πολύ ζεστό νερό.

Αλατίζουμε τα ψάρια και τα αφήνουμε να στραγγίξουν τουλάχιστον μια ώρα πριν τα μαγειρέψουμε, ενώ αν θέλουμε να τα μαγειρέψουμε στο γκριλ χωρίς να κολλήσει, τοποθετούμε το φιλέτο ψαριού πάνω σε φέτες λεμόνι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις