Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

08

Δεκεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάσα Σταμάτη: «Μια άλλη φορά με χτύπησε» (vid)
LIFESTYLE

Σάσα Σταμάτη: «Μια άλλη φορά με χτύπησε» (vid)

Η Σάσα Σταμάτη στον αέρα της εκπομπής της αποκάλυψε πως στο παρελθόν ένας συνεργάτης της τη χτύπησε στα παρασκήνια. Διαβάστε όσα είπε η παρουσιάστρια: «Μία φορά πήγε να με χτυπήσει, αλλά τον κράτησε η στυλίστρια, ενώ μια άλλη φορά με χτύπησε. Όταν μετά ο άλλος κλαίει και λέει “θα χάσω τη δουλειά μου”, λέω εντάξει, […]

Η Σάσα Σταμάτη στον αέρα της εκπομπής της αποκάλυψε πως στο παρελθόν ένας συνεργάτης της τη χτύπησε στα παρασκήνια.

Διαβάστε όσα είπε η παρουσιάστρια:

«Μία φορά πήγε να με χτυπήσει, αλλά τον κράτησε η στυλίστρια, ενώ μια άλλη φορά με χτύπησε. Όταν μετά ο άλλος κλαίει και λέει “θα χάσω τη δουλειά μου”, λέω εντάξει, οκ, δεν πειράζει. Δεν έχει σημασία ποιος ήταν.

Είπα κάτι και τελειώνει, δεν με ενδιαφέρουν τα ονόματα. Σας λέω ότι απλά μου έχει συμβεί και πώς το διαχειρίζεσαι. Όταν μετά ο άλλος άρχισε να κλαίει, μετά στην άλλη περίπτωση βρήκα και τον μπελά μου κιόλας.

«Όταν πήγα στην εκπομπή του Κωστόπουλου είχαμε αρπαχτεί» (vid)

Γιατί ξέρεις, όταν η Σάσα είναι φωνακλού και κάνει καβγάδες, πάντα φταίει η Σάσα. Τη μία φορά πήγαν οι κοπέλες από το μακιγιάζ, γιατί είδαν την αδικία, και με στηρίξανε.

Μετά ήρθε και έκλαιγε και μου έλεγε ότι θα χάσει τη δουλειά του. Και λέω, εντάξει, δεν βαριέσαι, έφαγα μια φάπα δυνατή, εντάξει, τι να κάνω;

Ναι, την έφαγα κανονικά. Και την άλλη πήγα να τις φάω, αλλά παρενέβησαν μέσα οι συνεργάτες μου και δεν έγινε σκηνικό».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις