Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

26

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Καμπάνα» στον Γιάννη Λαγό
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Καμπάνα» στον Γιάννη Λαγό

Δεκαπενθήμερο αποκλεισμό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού από τις συνεδριάσεις και περικοπή του ¼ της μηνιαίας βουλευτικής του αποζημίωσης, αποφάσισαν να εισηγηθούν στην Ολομέλεια, τα μέλη της επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής. Ο κακός χαμός στη Βουλή: Εκτός εαυτού ο Γιάννης Λαγός (vid) Κατά τη συνεδρίαση η Επιτροπή Δεοντολογίας, εξέτασε το πρόσφατο περιστατικό επίθεσης […]

Δεκαπενθήμερο αποκλεισμό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού από τις συνεδριάσεις και περικοπή του ¼ της μηνιαίας βουλευτικής του αποζημίωσης, αποφάσισαν να εισηγηθούν στην Ολομέλεια, τα μέλη της επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής.

Ο κακός χαμός στη Βουλή: Εκτός εαυτού ο Γιάννης Λαγός (vid)

Κατά τη συνεδρίαση η Επιτροπή Δεοντολογίας, εξέτασε το πρόσφατο περιστατικό επίθεσης του βουλευτή σε συναδέλφους του, τους οποίους είχε αποκαλέσει «προδότες» και τον καβγά που είχε με το Νίκο Ξυδάκη.

Η επιτροπή δεν εξέτασε καθόλου κυρώσεις για το σύνολο της ΚΟ της Χ.Α καθώς δεν είχαν προνοήσει να καλέσουν όλους τους βουλευτές για ακρόαση, και το παραπέμπουν σε επόμενη συνεδρίαση.

Ξυδάκης: Δεν ήταν τυχαίο το επεισόδιο με τον Λαγό

Τα μέλη της επιτροπής Δεοντολογίας αναμένεται να εισηγηθούν στον Πρόεδρο της Βουλής αυστηροποίηση των ποινών σε περίπτωση αντικοινοβουλευτικής και ανάρμοστης συμπεριφοράς από βουλευτές.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις