Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Παράτησε τα θύματα του τροχαίου χωρίς να ξέρει το παιχνίδι της μοίρας (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Παράτησε τα θύματα του τροχαίου χωρίς να ξέρει το παιχνίδι της μοίρας (pics)

Αίσθηση προκαλεί η είδηση για τα θύματα ενός τροχαίου και τη σχέση τους με τον οδηγό του άλλου οχήματος. Το περιστατικό συνέβη στην Κίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα, ο οδηγός ενός αυτοκινήτου χτύπησε ένα ηλεκτρικό σκούτερ με το όχημά του. Στο σκούτερ επέβαιναν ένα αγόρι και μια γυναίκα. Τρομαγμένος, όμως, το «έσκασε» κι […]

Αίσθηση προκαλεί η είδηση για τα θύματα ενός τροχαίου και τη σχέση τους με τον οδηγό του άλλου οχήματος.

Το περιστατικό συνέβη στην Κίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα, ο οδηγός ενός αυτοκινήτου χτύπησε ένα ηλεκτρικό σκούτερ με το όχημά του.

Στο σκούτερ επέβαιναν ένα αγόρι και μια γυναίκα. Τρομαγμένος, όμως, το «έσκασε» κι εγκατέλειψε τα θύματά του αβοήθητα στη μέση του δρόμου, δίχως να προσέξει μια σημαντική λεπτομέρεια.

Το σκούτερ με το οποίο συγκρούστηκε ήταν της γυναίκας του. Οι αρχές τον εντόπισαν αμέσως κι όταν- συγκλονισμένος- επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος, ξέσπασε σε κλάματα.

Διαβάστε ακόμα

Θλίψη: Ζευγάρι πήδηξε αγκαλιά στις ράγες του τρένου (pic)

Τα θύματα διακομίστηκαν αμέσως στο νοσοκομείο, αλλά το αγόρι δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή και η γυναίκα του δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο άνδρας ανέφερε πως είχε πάει με την οικογένειά του σε δείπνο σε φιλικό σπίτι. Εκείνος, επέστρεψε με το αυτοκίνητο και η γυναίκα με τον γιο του με το σκούτερ της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις