Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Πόλο: Πρώτος κυπελλούχος στις γυναίκες ο Ολυμπιακός!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πόλο: Πρώτος κυπελλούχος στις γυναίκες ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός είναι ο πρώτος κυπελλούχος Ελλάδας στην υδατοσφαίριση γυναικών. Οι πρωταθλήτριες νίκησαν με 14-11 τη Βουλιαγμένη στον τελικό του φάιναλ 4, στο Καρπενήσι και κατάκτησε το πρώτο τρόπαιο. Καθοριστική για την τελική έκβαση του αγώνα υπήρξε η Μόνικα Έγκενς, η οποία σημείωσε δύο καθοριστικά γκολ στο τελευταίο οκτάλεπτο και βοήθησε την ομάδα της να […]

Ο Ολυμπιακός είναι ο πρώτος κυπελλούχος Ελλάδας στην υδατοσφαίριση γυναικών.

Οι πρωταθλήτριες νίκησαν με 14-11 τη Βουλιαγμένη στον τελικό του φάιναλ 4, στο Καρπενήσι και κατάκτησε το πρώτο τρόπαιο.

Καθοριστική για την τελική έκβαση του αγώνα υπήρξε η Μόνικα Έγκενς, η οποία σημείωσε δύο καθοριστικά γκολ στο τελευταίο οκτάλεπτο και βοήθησε την ομάδα της να πάρει τη διαφορά.

Η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε ντέρμπι, με τις αντιπάλους να εναλλάσσονται στο προβάδισμα.

Στο σημείο όμως που κρίθηκε ο αγώνας η Χρυσή Διαμαντοπούλου, απέκρουσε ένα κρίσιμο πέναλτι της Κούλχαας, με το σκορ στο 12-10.

Στη συνέχεια ήταν η σειρά της Έγκενς να πάρει τη σκυτάλη από τη συμπαίκτριά της.

Με δύο τέρματα από την Καναδέζα αθλήτρια το σκορ έγινε 14-10 υπέρ του Ολυμπιακού και το παιχνίδι κρίθηκε, με την Νιχάις απλώς να μειώνει στο τελικό 14-11.

Οι “ερυθρόλευκες” κυριαρχούν την τρέχουσα σεζόν έναντι του ΝΟΒ, αφού μετρούν συνολικά επτά νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο σε οκτώ αγώνες, έναντι μίας του συγκροτήματος της Αλεξίας Καμμένου.

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαλβέρδε στα ελληνικά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις