Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / 4 εναλλακτικές χρήσεις της οδοντόκρεμας
PLUS

4 εναλλακτικές χρήσεις της οδοντόκρεμας

Την οδοντόκρεμα τη χρησιμοποιούμε για να προστατεύσουμε τα δόντια μας.  Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες περίεργες οικιακές και όχι μόνο χρήσεις, που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από τη βρομιά εύκολα, γρήγορα χρησιμοποιώντας οδοντόκρεμα. Δείτε εναλλακτικές χρήσεις της οδοντόκρεμας: Εξαφανίζει τα σπυράκια Η οδοντόκρεμα μπορεί να συρρικνώσει ένα πολύ ενοχλητικό σπυράκι και να μειώσει τη φλεγμονή στο […]

Την οδοντόκρεμα τη χρησιμοποιούμε για να προστατεύσουμε τα δόντια μας.  Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες περίεργες οικιακές και όχι μόνο χρήσεις, που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από τη βρομιά εύκολα, γρήγορα χρησιμοποιώντας οδοντόκρεμα. Δείτε εναλλακτικές χρήσεις της οδοντόκρεμας:

Εξαφανίζει τα σπυράκια

Η οδοντόκρεμα μπορεί να συρρικνώσει ένα πολύ ενοχλητικό σπυράκι και να μειώσει τη φλεγμονή στο σημείο, αρκεί να βάλεις λίγη ποσότητα από το προϊόν τοπικά και να το αφήσεις να στεγνώσει, όσο απολαμβάνεις τον ύπνο σου. Την επόμενη μέρα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πλένεις το πρόσωπο σου με άφθονο νερό. Μην ξεχάσεις να φορέσεις την ενυδατική σου κρέμα.

Ανακουφίζει από μικρό κάψιμο

Αυτή θα μπορούσε να είναι η λύση της γιαγιάς! Αν καείς κατά λάθος με μαγειρικό σκεύος και δεν έχεις κάποια φαρμακευτική κρέμα, προτίμησε λίγη ποσότητα οδοντόκρεμας, που θα ανακουφίσει αμέσως την περιοχή και να σου χαρίσει το αίσθημα της δροσιάς.

Καλά τα αυγά αλλά… προσοχή στο πως τα μαγειρεύετε

Απομακρύνει τις μυρωδιές του φαγητού από τα χέρια

Στην περίπτωση που πέρασες όλη σου την ημέρα στην κουζίνα, μαγειρεύοντας συνταγές για τους αγαπημένους σου φίλους αλλά τώρα τα χέρια σου μυρίζουν σκόρδο ή κρεμμύδι, μπορείς να κάνεις απολέπιση ( βασικά να τα τρίψεις) με λίγη ποσότητα οδοντόκρεμας. Ετσι, θα τα καθαρίσεις τόσο από μυρωδιές όσο και από υπολείμματα τροφών.

Κάνει τα αθλητικά σαν καινούρια

Αν τα αθλητικά σου παπούτσια δεν είναι τόσο καθαρά όσο θα ήθελες, γιατί τα φοράς πολύ συχνά ενώ γυμνάζεσαι και το πλυντήριο δεν κάνει τίποτα, τότε άπλωσε λίγη ποσότητα λευκαντικής οδοντόκρεμας στο σημείο όπου έχουν λεκιαστεί και τρίψε με ένα καθαρό πανί. Μετά ξέβγαλε με λίγο νερό και θα είναι ολόλευκα!

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις