Αθήνα

°C

Παρασκευή

07

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / “Να ελεγχθεί για παραβίαση της κοινοβουλευτικής δεοντολογίας ο Πολάκης”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Να ελεγχθεί για παραβίαση της κοινοβουλευτικής δεοντολογίας ο Πολάκης”

Να ελεγχθεί για παραβίαση της κοινοβουλευτικής δεοντολογίας ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ζητεί ο γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Ο Βασίλης Κεγκέρογλου έστειλε επιστολή για το θέμα στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση. «Κατά την σημερινή συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία, ο βουλευτής και υπουργός κ. Παύλος Πολάκης, κατά την εξέτασή […]

Να ελεγχθεί για παραβίαση της κοινοβουλευτικής δεοντολογίας ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ζητεί ο γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου έστειλε επιστολή για το θέμα στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

«Κατά την σημερινή συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία, ο βουλευτής και υπουργός κ. Παύλος Πολάκης, κατά την εξέτασή του ως μάρτυρα, καταφέρθηκε εναντίον της βουλευτού, μέλους της επιτροπής, Εύης Χριστοφιλοπούλου, με πρωτοφανείς εκφράσεις που απάδουν στο επιβεβλημένο κοινοβουλευτικό ήθος.

Άγριος καβγάς Πολάκη-Χριστοφιλοπούλου: Πάρτε κανένα ηρεμιστικό (vid)

Εντελώς ενδεικτικά, ενώ η βουλευτής υπέβαλε ερωτήσεις για συγκεκριμένα πραγματικά περιστατικά, που αφορούν υπηρεσιακές ενέργειες και παραλείψεις του ως υπουργού, εκείνος απαξίωσε προκλητικά, όχι μόνον τον ρόλο της ως ερωτώσας βουλευτού λέγοντας «οι ερωτήσεις που κάνετε είναι γελοίες από πάνω μέχρι κάτω», αλλά και την προσωπικότητά της με την αήθη προτροπή «πάρτε κανένα ηρεμιστικό».

«Οι βαρύτατες αυτές προσβλητικές φράσεις εγείρουν προφανές δεοντολογικό ζήτημα που πρέπει να ελεγχθεί αρμοδίως.

Κατόπιν αυτών, παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες», αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Κεγκέρογλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις