Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Συνελήφθη ο ηγέτης της ομάδας Nxivm – Σκλάβες του σεξ και αγριότητα
ΚΟΣΜΟΣ

Συνελήφθη ο ηγέτης της ομάδας Nxivm – Σκλάβες του σεξ και αγριότητα

Στα χέρια του FBI έπεσε ο ηγέτης της αμφιλεγόμενης ομάδας αυτοβοήθειας NXIVM και είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της σωματεμπορίας. Ο Κιθ Ρανιέρ επέβλεπε ένα σύστημα «σκλάβων και αφεντικών» στην ομάδα του, όπου τα γυναικεία μέλη έπρεπε να κάνουν σεξ μαζί του και είχαν μαρκαρισμένα επάνω τους τα αρχικά του. Ο Ρανιέρ εγκατέλειψε τις ΗΠΑ […]

Στα χέρια του FBI έπεσε ο ηγέτης της αμφιλεγόμενης ομάδας αυτοβοήθειας NXIVM και είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της σωματεμπορίας.

Ο Κιθ Ρανιέρ επέβλεπε ένα σύστημα «σκλάβων και αφεντικών» στην ομάδα του, όπου τα γυναικεία μέλη έπρεπε να κάνουν σεξ μαζί του και είχαν μαρκαρισμένα επάνω τους τα αρχικά του.

Ο Ρανιέρ εγκατέλειψε τις ΗΠΑ πέρυσι, όταν πρώην μέλη της ομάδας μίλησαν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Αρκετές γυναίκες μίλησαν ανοιχτά σε μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα New York Times τον περασμένο Οκτώβριο και έτσι ξεκίνησαν οι έρευνες.

Ο Ρανιέρ, μέσω επιστολής, αρνήθηκε τη χρήση αυτών των πρακτικών.

Στην ιστοσελίδα του, το Nxivm περιγράφει τον εαυτό του ως μια «κοινότητα που καθοδηγείται από ανθρωπιστικές αρχές που επιδιώκουν να ενδυναμώσουν τους ανθρώπους και να απαντήσουν σε σημαντικά ερωτήματα σχετικά με το τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος».

Με έδρα το Άλμπανι της Νέας Υόρκης, η ομάδα ιδρύθηκε το 1998 και λέει ότι έχει συνεργαστεί με περισσότερους από 16.000 ανθρώπους.

Τα μέλη της ομάδας αναφέρουν ότι περιλαμβάνουν πλούσιους κληρονόμους, γιο ενός πρώην προέδρου του Μεξικό και ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Μετά το δημοσίευμα των New York Times, πολλές γυναίκες αποφάσισαν να σπάσουν τη σιωπή τους και οι ομοσπονδιακές αρχές άρχισαν να μιλούν με «μάρτυρες και θύματα» που συνδέονται με την ομάδα.

Στη φυλακή ο Κιριένκο, διαβόητος ηγέτης σεξουαλικής αίρεσης

Μια ένορκη κατάθεση αναφέρει πως η Nxivm λειτούργησε ως μια ομάδα «πυραμίδα» όπου τα εργαστήρια αυτοβοήθειας κόστιζαν στα μέλη χιλιάδες δολάρια.

Οι ομοσπονδιακοί ερευνητές λένε πως τα τελευταία χρόνια, ο 57χρονος Ρανιέρ, δημιούργησε μια μυστική αδελφότητα μέσα στην ομάδα που είναι γνωστή ως Dominus Obsequious Sororium, που σημαίνει Master over the Slave Women.

Σύμφωνα με την καταγγελία, μόλις προσληφθούν ως «σκλάβες», οι γυναίκες πρέπει να κάνουν ανήθικες πράξεις για τα «αφεντικά» τους αλλά και σεξ με τον Ρανιέρ, που είναι γνωστός ως «Εμπροσθοφυλακή».

Ο Ρανιέρ έχει μια ομάδα από 1520 σεξουαλικές συντρόφους, που αλλάζουν ανά διαστήματα και στις οποίες δεν επιτρέπεται να συζητούν τη σχέση τους μαζί του ή να έχουν μια σχέση με κάποιον άλλον.

Οι γυναίκες δεν έτρωγαν σχεδόν τίποτα, καθώς ο Ρανιέρ τις ήθελε αρκετά αδύνατες.

Τα μέλη της ομάδας έπρεπε να χαράξουν με καυτηριασμένο στυλό τα αρχικά του Ρανιέρ στις πυελικές περιοχές τους.

Δείτε ακόμη:

Όλη η χώρα πενθεί για την Έλενα – «Είμαι αθώος», λέει ο ιερέας (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις