Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ένσταση από τους συνηγόρους για τους Έλληνες στρατιωτικούς
ΕΛΛΑΔΑ

Ένσταση από τους συνηγόρους για τους Έλληνες στρατιωτικούς

Ένσταση υπέβαλαν, σε διαφορετικό δικαστήριο, σήμερα (28/3), οι συνήγοροι των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Σε διαφορετικό δικαστήριο υπέβαλαν ένσταση εναντίον της χθεσινής (27/3) απόφασης – απόρριψης του αιτήματος αποφυλάκισης του 2ου Κακουργιοδικείου Αδριανούπολης οι δικηγόροι των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές. Διαβάστε ακόμα Τα… μαζεύει ο Κατσίκης μετά τον σάλο για τους Έλληνες στρτιωτικούς […]

Ένσταση υπέβαλαν, σε διαφορετικό δικαστήριο, σήμερα (28/3), οι συνήγοροι των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Σε διαφορετικό δικαστήριο υπέβαλαν ένσταση εναντίον της χθεσινής (27/3) απόφασης – απόρριψης του αιτήματος αποφυλάκισης του 2ου Κακουργιοδικείου Αδριανούπολης οι δικηγόροι των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές.

Διαβάστε ακόμα

Τα… μαζεύει ο Κατσίκης μετά τον σάλο για τους Έλληνες στρτιωτικούς

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη, οι δικηγόροι χρησιμοποιώντας όλα τα περιθώρια του νόμου έχουν τη δυνατότητα να προσφύγουν σε διαφορετικό δικαστήριο για την ένσταση κι όχι απαραίτητα στο δικαστήριο που έλαβε την απόφαση αρχικώς.

Το δικαστήριο είναι υποχρεωμένο να απαντήσει εντός 7 ημερών. Αν η απόφαση του δικαστηρίου που υπεβλήθη η ένσταση είναι διαφορετική και ορίσει ως άδικη την κράτησή τους, τότε αυτή η απόφαση θα πρέπει να ληφθεί υπόψη από το πρώτο δικαστήριο.

Θυμίζουμε πως οι δικηγόροι τους κατέθεσαν αίτημα αποφυλάκισης και επισκέφτηκαν τον εισαγγελέα. Εκείνος, όμως, αποφάσισε να παραμείνουν προφυλακιστέοι μέχρι να εξεταστούν όλα τα στοιχεία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις