Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

25

Σεπτεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών έξω από συμβολαιογραφείο (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών έξω από συμβολαιογραφείο (pics)

Διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί έξω από συμβολαιογραφείο στην Πανεπιστημίου, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν κατά των πλειστηριασμών. Το κίνημα «Δεν Πληρώνω» είναι αυτήν την ώρα έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας. Οι διαδηλωτές ισχυρίζονται ότι βγαίνει στο «σφυρί» ισόγειο κατάστημα στη Λάρισα για οφειλή 50.000 ευρώ. Να σημειωθεί πως στο σημείο υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις των […]

Διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί έξω από συμβολαιογραφείο στην Πανεπιστημίου, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν κατά των πλειστηριασμών.

Το κίνημα «Δεν Πληρώνω» είναι αυτήν την ώρα έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας. Οι διαδηλωτές ισχυρίζονται ότι βγαίνει στο «σφυρί» ισόγειο κατάστημα στη Λάρισα για οφειλή 50.000 ευρώ.

Να σημειωθεί πως στο σημείο υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ.

Διαβάστε ακόμα

Βαρουφάκης: Η γεωγραφική Μακεδονία μοιράζεται σε τρεις χώρες

Το κάλεσμα του κινήματος έχει ως εξής:

«Το Κίνημα Δεν Πληρώνω θα δώσει αγωνιστικό «παρών» την Τετάρτη, στις 14:00, έξω από το συμβολαιογραφείο του Α. Δράγιου (Πανεπιστημίου 56, Αθήνα), σημαίνοντος μέλους της διαβόητης κλίκας των τραπεζοκίνητων συμβολαιογράφων, της οποίας προΐσταται ο πρόεδρος του Συμβ/κου Συλλόγου Αθηνών και υπόδικος για το παραδικαστικό κύκλωμα νο2 Γ. Ρούσκας.

Το συμβολαιογραφείο «Αθανάσιος Δράγιος-Ελένη Δράγιου» έχει αναλάβει διόλου ευκαταφρόνητο μερίδιο της πίτας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για λογαριασμό των τραπεζιτών (όπως και των φυσικών πλειστηριασμών παλαιότερα). Αξίζει να επισημάνουμε ότι η Ελένη Δράγιου, έχει μηνυθεί στο πρόσφατο παρελθόν και για παράνομο πλειστηριασμό εκτός Ειρηνοδικείου, γεγονός το οποίο καταδεικνύει ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να μεταχειριστούν κάθε μέσο προκειμένου να επιτελέσουν το κοινωνικά εγκληματικό έργο τους.

Τετάρτη 28-03-18, στο ηλεκτρονικό σφυρί βγαίνουν εκατοντάδες λαϊκές κατοικίες και άλλα λαϊκά περιουσιακά στοιχεία για μικρές οφειλές και για ένα κομμάτι ψωμί. Στο συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο έχει προγραμματιστεί πλειστηριασμός ισογείου καταστήματος στη Λάρισα για οφειλή 50.000 ευρώ με επισπεύδουσα την τράπεζα Eurobank.

Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι την τελική νίκη!
Κάτω τα χέρια από την λαϊκή περιουσία!»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις