Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ένας Έλληνας προπονητής στη Γιουβέντους (pics)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ένας Έλληνας προπονητής στη Γιουβέντους (pics)

Ο νεαρός Έλληνας προπονητής, Δημήτρης Πελέκης, εργάζεται- εδώ και λίγο καιρό- στις ακαδημίες της Γιουβέντους. Απαντώντας σε μια αγγελία της «μεγάλης Κυρίας», στην οποία αναζητούσε προπονητές με παιδαγωγικό πτυχίο για το εξωτερικό, πέρασε τη διαδικασία των συνεντεύξεων. Και από 1500 προπονητές επιλέχθηκε μαζί με άλλους τέσσερις! «Η ζωή είναι σίγουρα δύσκολη για κάθε Ευρωπαίο! Ειδικά η μόλυνση […]

Ο νεαρός Έλληνας προπονητής, Δημήτρης Πελέκης, εργάζεται- εδώ και λίγο καιρό- στις ακαδημίες της Γιουβέντους.

Απαντώντας σε μια αγγελία της «μεγάλης Κυρίας», στην οποία αναζητούσε προπονητές με παιδαγωγικό πτυχίο για το εξωτερικό, πέρασε τη διαδικασία των συνεντεύξεων.

Και από 1500 προπονητές επιλέχθηκε μαζί με άλλους τέσσερις!

«Η ζωή είναι σίγουρα δύσκολη για κάθε Ευρωπαίο! Ειδικά η μόλυνση του αέρα και το φαγητό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα! Αλλά αν δουλεύεις για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο τα ξεχνάς όλα», εξέφρασε στο onsports. gr.

Διαβάστε ακόμα:

Τέλος εποχής για τον Φάμπιο Καπέλο

Ο 39χρονος τεχνικός από τη Σύρο αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα της για τους προπονητές που έγινε στο Τορίνο.

«Έλαβα μέρος σαν international coach της Γιουβέντους. Ήταν μια μαγική εμπειρία για εμένα να βρίσκεσαι στον πυρήνα αυτής της ομάδας και να μαθαίνεις από τόσο καταξιωμένους προπονητές. Πλέον η Γιουβέντους έχει ξεφύγει από τα πλαίσια του “club” και έχει μπει στην λογική της εταιρίας», τόνισε στο onsports. gr.

Και προσέθεσε: «Θα ήθελα επίσης να πω ότι στο πρόγραμμα μετείχαν και οι Έλληνες προπονητές από το τμήμα της Γιουβέντους στην Αθήνα οι οποίοι πραγματικά κάνουν σπουδαία δουλειά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις