Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

23

Φεβρουαρίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Χαμόγελο του Παιδιού»: Οργανωμένη επιχείρηση η εξαφάνιση του Θανασάκη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Χαμόγελο του Παιδιού»: Οργανωμένη επιχείρηση η εξαφάνιση του Θανασάκη

Ανακοίνωση σχετικά με τις έρευνες που συνεχίζουν να πραγματοποιούνται εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» σχετικά με την εξαφάνιση του 13χρονου Θανάση, αναφέροντας πως παραπέμπει σε οργανωμένη επιχείρηση αρπαγής. Ο 13χρονος Θανάσης, που μεγάλωσε σε σπίτι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εξαφανίστηκε την Παρασκευή από την περιοχή του Περιστερίου και δεν έχει βρεθεί ακόμη. Όπως […]

Ανακοίνωση σχετικά με τις έρευνες που συνεχίζουν να πραγματοποιούνται εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» σχετικά με την εξαφάνιση του 13χρονου Θανάση, αναφέροντας πως παραπέμπει σε οργανωμένη επιχείρηση αρπαγής.

Ο 13χρονος Θανάσης, που μεγάλωσε σε σπίτι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εξαφανίστηκε την Παρασκευή από την περιοχή του Περιστερίου και δεν έχει βρεθεί ακόμη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

«Οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό σε συνεργασία με τις Εισαγγελικές αρχές, την Ελληνική Αστυνομία, την Interpol, την πρεσβεία της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τα Εξαφανισμένα και Σεξουαλικά Κακοποιημένα Παιδιά (Missing Children Europe – MCE), καθώς και με τους συνεργαζόμενους φορείς του οργανισμού σε περιστατικά εξαφάνισης/απαγωγής ανηλίκων.

Παράλληλα, με την ενεργοποίηση του Amber Alert διανεμήθηκαν οι αφίσες της εξαφάνισης του 13χρονου Θανάση σε αερολιμένες, διασυνοριακούς σταθμούς, λιμενικούς σταθμούς καθώς και στα περιπολικά οχήματα της Άμεσης Δράσης.

Νέα στοιχεία: O μικρός Θανάσης βίωνε την «φρίκη της εκμετάλλευσης»

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι από τις ελάχιστες φορές που οι έρευνες για ένα παιδί που έχει εξαφανιστεί τόσες μέρες, δεν έχουν αποφέρει κανένα αποτέλεσμα ενώ κάποιες από τις πληροφορίες που προέρχονται από το συγγενικό του περιβάλλον είναι συγκεχυμένες αποπροσανατολίζοντας τις προσπάθειες εντοπισμού του.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις, η εξαφάνιση του μικρού Θανάση παραπέμπει σε μια οργανωμένη επιχείρηση αρπαγής του 13χρονου, ο οποίος τα τελευταία 4 χρόνια είχε βρει στην οικογένεια του «Χαμόγελου» την ουσιαστική ασφάλεια, φροντίδα και αγάπη που χρειάζεται κάθε παιδί.

Όλοι όσοι αγαπούν τον Θανάση, από το Σπίτι που μεγάλωνε, από το σχολείο, από το φροντιστήριο, από την ομάδα του μπάσκετ και από τη γειτονιά τον περιμένουν να γυρίσει πίσω στην ασφάλεια και τη ζεστασιά που του αξίζει!

Παρακαλείτε οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά -έστω και ανώνυμα- με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και με όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις